Lenormand kaartleggingen

Mlle LenormandDe 36 kaarten van Mlle Lenormand vragen een heel andere benadering dan wanneer je de tarot zou leggen.

Waar de tarotkaarten vooral spiegelen en inzicht laten zien, kun je door goed gebruik te maken van de Lenormandkaarten veel sneller en gedetailleerder ingaan op een bepaalde situatie en kun je -vaker dan bij de tarot, ook een stukje toekomst zien.Lenormand weeklegging

Lenormand weekleggingDe uitgebreide Lenormand weeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. De samenhang tussen de kaarten geeft een nauwkeuriger beeld van hetgeen je deze week te wachten staat. Iedere dag heeft zijn eigen kaart, maar deze staat in verhouding tot het grotere geheel van de weekverzameling.

Naar de Lenormand weeklegging

Lenormand maandlegging

Lenormand maandleggingIn deze Lenormand maandlegging lees je wat wat je in de maand van je keuze kan verwachten. Je bent beter voorbereid op de dingen die komen gaan en kunt optimaal gebruik maken van je mogelijkheden. Haal het beste uit jezelf en de omstandigheden!

Naar de Lenormand maandlegging


Lenormand succeslegging

Lenormand succesleggingDe succeslegging helpt je jouw koers uit te zetten, zodanig dat je succes boekt. Je kan de kaarten leggen op je leven of op een specifieke situatie waarin je meer succes wenst. Zo leer je hoe jij het meeste uit het leven kan halen de komende maand en werkelijk succes boekt.

Naar de Lenormand succeslegging

Lenormand dagkaart trekken

Onze gratis Lenormand dagkaart trekken vind je ook bij het gratis aanbod.


Lenormand relatielegging

Lenormand relatielleggingIn deze relatielegging lees je hoe jij en je partner de komende 1 - 2 maanden in het leven staan. Je ziet wat ieder ervaart in het leven en wat jullie los van elkaar bijdragen aan de relatie. Je leest hoe dit allemaal weer doorwerkt in jullie samenzijn. Je vindt adviezen hoe je zowel persoonlijk kan groeien als de gezamenlijke band kan versterken.

Naar de Lenormand relatielegging

Lenormand perspectieflegging

Lenormand perspectifeleggingDe perspectieflegging geeft je inzicht in jouw situatie. De kaart 'Huidige situatie' geeft je een algemeen beeld. De kaart 'Wat werkt mee?' spreekt over je sterke kanten, kansen en mogelijkheden. De kaart 'Valkuilen en tegenwerking' vertelt je waarin je voorzichtigheid dient te betrachten. De kaart 'Wat zou je moeten doen?' geeft advies hoe jij je geluk bevordert, de laatste kaart 'Waar leidt het toe?' geeft het eindresultaat, vertelt je wat je kan verwachten in circa een maand tijd.

Naar de Lenormand perspectiefleggingLenormand cursus met bonus

Videocursus leren werken met de Lenormand kaarten met als extra bonus het e-book Paranormaal Ontwaken met oefeningen om je paranormale vermogens een stapje verder te ontwikkelen, waardoor je de Lenormandkaarten op een ander niveau kunt lezen! Met niet goed geld terug garantie.

Lees meer...


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.Werken met LenormandParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...