Kleine Arcana

Staven

stavenStavenkaarten vertegenwoordigen het element vuur. De kaarten van Staven hebben te maken met dagelijkse aangelegenheden en met het enthousiasme waarmee dingen gedaan worden. Staven worden geassocieerd met allerlei vormen van communicatie, reizen en dagelijkse bezigheden. Het vuurelement betekent energie en onderneming, creativiteit en de drang om dingen op gang te brengen.

Klik op de naam van de kaart waar je meer van wilt weten.

Aas Twee Drie Vier Vijf Zes Zeven Acht Negen Tien Page Ridder Koningin KoningZwaarden

zwaardenZwaarden zijn gerelateerd aan het element lucht. Ze beheersen het gebied van de geest in de vorm van ideeën en zorgen en hebben ook betrekking op serieuze beslissingen, vertragingen, teleurstellingen, beperkingen en verliezen. Ook worden zwaarden geassocieerd met reizen, letterlijk of figuurlijk. Deze reeks is vermoedelijk het makkelijkst te interpreteren wanneer ze in verband wordt gebracht met geestelijke activiteiten.

Klik op de naam van de kaart waar je meer van wilt weten.

Aas Twee Drie Vier Vijf Zes Zeven Acht Negen Tien Page Ridder Koningin KoningPentakels

pentakelsPentakels worden ook wel Munten of Pentagrammen genoemd en ze zijn gerelateerd aan het element aarde. Zij hebben betrekking op de materiële wereld, op concrete zaken. De kaarten van Pentakels worden geassocieerd met hulpbronnen, en zij hebben ook veel te maken met onze financiën, met werk dat geld oplevert, met verdiensten, uitgaven en besparingen. Ze hebben betrekking op zekerheid, groei en vooruitgang, winst en verlies.

Klik op de naam van de kaart waar je meer van wilt weten.

Aas Twee Drie Vier Vijf Zes Zeven Acht Negen Tien Page Ridder Koningin KoningKelken

kelkenKelken worden ook wel Bekers genoemd en zijn gerelateerd aan het element water. Zij worden geassocieerd met gevoelens en emoties, bijvoorbeeld in liefde en relaties, of in het gezin of de familie. Ze hebben ook betrekking op vriendschap, gezelschap, en op comfortabele leef- en werkomstandigheden. Ook kunnen Kelken duiden op artistieke en creatieve ontwikkeling en laten zij zien hoe de vraagsteller zich voelt in een bepaalde situatie.

Klik op de naam van de kaart waar je meer van wilt weten.

Aas Twee Drie Vier Vijf Zes Zeven Acht Negen Tien Page Ridder Koningin KoningPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenWerken met de kaarten

Niet gevonden?

Zoek zelf verderSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...