Horoscopen: Uitgebreide geboortehoroscoop kind

Kinderhoroscoop voor kinderen tot ca. 12 jaar

Deze zeer uitgebreide kinderhoroscoop is een geboortehoroscoop die specifiek is ontworpen voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Bij het samenstellen van deze horoscoop worden de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats van het kind zorgvuldig geanalyseerd. De horoscoop biedt een diepgaande evaluatie van verschillende standen van planeten en de mogelijke invloed daarvan op het kind.

Deze gedetailleerde kinderhoroscoop is volledig op maat gemaakt, waarbij de naam van het kind wordt gebruikt. Het dient als een waardevolle gids voor ouders en/of verzorgers bij de opvoeding en ontwikkeling van het kind, en geeft inzicht in zowel de sterke als zwakke eigenschappen van het kind. Bovendien wijst het op welke eigenschappen gestimuleerd kunnen worden om het kind te ondersteunen bij zijn of haar groei en ontwikkeling. Soms zijn verschillende eigenschappen tegenstrijdig. Bedenk daarbij dat mensen altijd ook tegenstrijdige eigenschappen bezitten, het kind dus ook! Dit is heel normaal.

De opbouw van de horoscoop omvat verschillende belangrijke secties. Eerst wordt een beknopte uitleg gegeven over de basisprincipes van astrologie. Daarna wordt ingegaan op de algemene kenmerken van het specifieke sterrenbeeld van het kind. Vervolgens volgt een diepgaande analyse van de persoonlijke horoscooptekening, waarbij de posities van de planeten op het moment van de geboorte worden beschreven.

Vergeet niet je horoscoop op te slaan!

Deze horoscoop wordt online ge­maakt en je kunt deze daarna prin­ten of op­slaan als PDF (ca. 30 pagi­na`s A4) door op het printerikoontje te klikken onderaan de horoscoop.

Wat ontvang je

Je ontvangt een duiding en uitleg van de invloed die de planeten op het kind hebben. De prijs voor deze horoscoop is tijdelijk slechts € 9,95 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ont­vang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...