AstroMirakel: De partnerlegging

Geschikt voor allerlei soorten relatie

De Partnerlegging is een veelzijdige legging die geschikt is voor diverse vormen van relaties. Het biedt niet alleen inzicht in romantische relaties, maar kan ook gebruikt worden om vragen te beantwoorden over andere persoonlijke of professionele relaties die belangrijk zijn voor jou.

Door de dynamiek tussen jou en een vriend(in), familielid of collega in kaart te brengen, geeft deze legging je de mogelijkheid om te zien waar mogelijke obstakels liggen en waar je aandacht aan kunt besteden om de relatie te verbeteren. Het kan je helpen om meer begrip te krijgen voor de ander en zelfbewuster te zijn van jouw eigen rol in de relatie. Het helpt dus niet alleen om romantische relaties te verbeteren, maar kan bijdragen aan meer succesvolle persoonlijke en professionele relaties in het algemeen.

Wat ontvang je

Je krijgt een uitgebreide interpretatie geschreven door Anneke Guis, erkend astrologe AVN. De prijs voor deze bijzondere kaartlegging bedraagt slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...