Tarot: Verleden, heden en toekomst

Specifiek probleemgericht

Deze driekaartslegging is bijzonder geschikt voor het verkrijgen van advies met betrekking tot een specifiek probleem. De 'Verleden, Heden, Toekomst'-legging werpt licht op wat er voorafging aan je huidige vraag, hoe de huidige situatie eruitziet, en welke ontwikkelingen mogelijk in het verschiet liggen. Deze kaarten kunnen je leiden bij belangrijke beslissingen en twijfels wegnemen.

Kaart 1 - Het Verleden
De kaart die staat voor het verleden verschaft inzicht in hoe je tot nu toe met het probleem bent omgegaan. Het biedt tevens inzicht in de ervaringen en levenslessen die hiermee gepaard zijn gegaan (de confrontatie).

Kaart 2 - Het Heden
Het heden weerspiegelt hoe je momenteel met de situatie omgaat en hoe je hier zelf de juiste koers aan kunt geven (de acceptatie).

Kaart 3 - De Toekomst
De toekomstkaart onthult wat er mogelijk nog in het verschiet ligt als je de huidige koers voortzet, maar het laat ook zien waar je nu bewust invloed op kunt uitoefenen als je veranderingen wilt doorvoeren (de integratie).

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de kaarten, de teksten zijn geschreven door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...