Tarot: Verleden, heden en toekomst (Crowley)

Symboliek van de Thoth Tarot van Aleister Crowley

De symboliek in de Tarot van Aleister Crowley verschilt aanzienlijk van die in de Rider-Waite Tarot. Crowley beschouwde zijn Thoth Tarot als een weerspiegeling van de structuur van het universum, met speciale nadruk op het zonnestelsel, symbolisch weergegeven in de kabbala.

In de Thoth Tarot van Crowley vind je symbolen uit diverse bronnen, waaronder de Egyptische, Griekse, oosterse, middeleeuwse en christelijke tradities. Daarnaast maakt deze tarot gebruik van elementen uit numerologie, astrologie, alchemie en kabbala.

Verleden, heden en toekomst

De "Verleden, Heden en Toekomst" legging met de Crowley Thoth Tarot is een unieke methode die zich richt op persoonlijke aangelegenheden die momenteel een rol spelen in jouw leven. Wat deze legging onderscheidt, is dat je geen specifieke vraag hoeft te stellen. In plaats daarvan biedt deze consultatie overvloedige antwoorden en inzichten die op dit moment relevant voor je zijn.

Het gedeelte 'Verleden' werpt licht op gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden maar nog steeds onbewust van invloed zijn op jouw leven. Het 'Heden' toont in welke situatie je je momenteel bevindt en welke energieën op dit moment van invloed zijn, inclusief suggesties over hoe je met bepaalde zaken kunt omgaan. Het 'Toekomst'-gedeelte onthult hoe bepaalde aspecten van je leven zich op de langere termijn kunnen ontwikkelen.

Wat ontvang je

De uitleg bij de door jou getrokken Crowley tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, is geschreven door Petra Langen, medium en tarotiste, bekend van TV. Deze kaartlegging kun je zien als een persoonlijk mini consult, je krijgt in een korte tijd veel inzichten. De prijs voor deze kaartlegging is slechts € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...