Tarot: De poort

De kern van de kwestie

De Poort legging verschaft inzicht in situaties waarin je vastgelopen bent en niet zeker weet hoe je je het beste kunt positioneren. De bovenste kaart onthult de ware aard van de zaak (het onderwerp van je vraag).

De Poort opstelling draait om de essentie van de situatie, die wellicht nog niet volledig duidelijk voor je is. Het biedt inzicht in wat er werkelijk speelt, hoe het zich heeft ontwikkeld, en welke stappen je kunt nemen. Het toont je het waarom, het hoe en het wat.

Een nieuw pad

De rechterkant toont je hoe je in het verleden hebt gehandeld en wat tot die keuzes heeft geleid. De linkerkant geeft aan hoe je in de toekomst zelf de koers kunt veranderen. Dit stelt je in staat om een alternatief pad te bewandelen en een nieuwe wending te geven aan de situatie.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de kaarten, de teksten zijn geschreven door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...