Horoscopen: voorspellingen

VoorspellingenAstrologie is een heel oude methode om met behulp van planeet­standen menselijke eigens­chappen te bepalen en de toekomst te voorspellen. Het werd al beoefend en bestudeerd ten tijde van het oude Babylon (het huidige Irak).

In dit overzicht vind je de horoscopen die je meer inzicht in de toekomst geven. We hebben aparte overzichten gemaakt voor liefde en relaties en voor alle andere horoscopen.


Maandhoroscoop september

MaandhoroscoopDe maand­horoscoop geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. De maand­horoscoop is geschreven door de bekende tarotist/astroloog Willem Kunst.

Naar de maandhoroscoopTarot maandhoroscoop

Tarot maandhoroscoopKies zelf de maand voor je Tarot maand­horoscoop, geschreven door Willem Kunst. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de tarot­kaarten uit te leggen op een begrijpbare en inspirerende manier.

Naar de Tarot maandhoroscoop


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.Jaarhoroscoop 2021

Jaarhoroscoop 2021De jaarhoroscopen 2021 zijn geschreven door Willem Kunst, erkend astroloog. Ze lichten een tipje van de sluier op op het vlak van gezondheid, liefde en vriend­schap, carrière en financiën.

Naar de jaarhoroscoop 2021Tarot Jaarhoroscoop 2021

Tarot jaarhoroscoop 2021Met de Tarot Jaar­horoscoop kom je er snel achter wat 2021 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezond­heid. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 25 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Naar de Tarot Jaarhoroscoop 2021


Liefdeshoroscoop 2021

Liefdeshoroscoop 2021De liefdes jaar­horoscopen 2021 zijn geschreven door erkend astroloog Willem Kunst. Ze lichten een tipje van de sluier op op het vlak van relaties, vriend­schappen en kansen in de liefde.

Naar de liefdeshoroscoop 2021


Chinese horoscoop 2021

Chinese jaarhoroscoop Omdat Chinezen rekenen in maanjaren begint de Chinese kalender niet zoals bij ons op 1 januari, maar ergens in de periode tussen eind januari en midden februari en dat verklaart ook waarom een chinees dierenriemteken bijvoorbeeld van 15 februari tot 2 februari van het daarop volgende jaar kan heersen.

Het jaar van de Os loopt van 12 februari 2021 t/m 31 januari 2022

Naar de Chinese horoscoop OsPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenWerken met astrologie