Horoscopen: voorspellingen

VoorspellingenAstrologie is een heel oude methode om met behulp van planeet­standen menselijke eigens­chappen te bepalen en de toekomst te voorspellen. Het werd al beoefend en bestudeerd ten tijde van het oude Babylon (het huidige Irak).

In dit overzicht vind je de horoscopen die je meer inzicht in de toekomst geven. We hebben aparte overzichten gemaakt voor liefde en relaties en voor alle andere horoscopen.

Deze horoscopen kosten € 1,30 per stuk, te betalen met je telefoon.


Maandhoroscoop januari

MaandhoroscoopDe maand­horoscoop geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet.

Naar de maandhoroscoopTarot maandhoroscoop

Tarot maandhoroscoopKies zelf de maand voor je Tarot maand­horoscoop, geschreven door Willem Kunst. Door zijn jarenlange ervaring weet hij de tarot­kaarten uit te leggen op een begrijpbare en inspirerende manier.

Naar de Tarot maandhoroscoopParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Jaarhoroscoop 2022

Jaarhoroscoop 2022De jaarhoroscopen 2022 lichten een tipje van de sluier op op het vlak van gezondheid, liefde en vriend­schap, carrière en financiën.

Naar de jaarhoroscoop 2022Tarot Jaarhoroscoop 2022

Tarot jaarhoroscoop 2022Met de Tarot Jaar­horoscoop kom je er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezond­heid. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 25 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Naar de Tarot Jaarhoroscoop 2022


Liefdeshoroscoop 2022

Liefdeshoroscoop 2022De liefdes jaar­horoscopen 2022 lichten een tipje van de sluier op op het vlak van relaties, vriend­schappen en kansen in de liefde.

Naar de liefdeshoroscoop 2022


Chinese horoscoop 2022

Chinese jaarhoroscoop Omdat Chinezen rekenen in maanjaren begint de Chinese kalender niet zoals bij ons op 1 januari, maar ergens in de periode tussen eind januari en midden februari en dat verklaart ook waarom een chinees dierenriemteken bijvoorbeeld van 15 februari tot 2 februari van het daarop volgende jaar kan heersen.

Het jaar van de Tijger loopt van 1 februari 2022 t/m 21 januari 2023

Naar de Chinese horoscoop Tijger


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.


Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenWerken met astrologie