Horoscopen: voorspellingen

VoorspellingenAstrologie is een heel oude methode om met behulp van planeet­standen menselijke eigens­chappen te bepalen en de toekomst te voorspellen. Het werd al beoefend en bestudeerd ten tijde van het oude Babylon (het huidige Irak).

In dit overzicht vind je de horoscopen die je meer inzicht in de toekomst geven. We hebben aparte overzichten gemaakt voor liefde en relaties en voor alle andere horoscopen.

Deze horoscopen kosten € 1,30 per stuk, te betalen met je telefoon.


Maandhoroscoop mei

MaandhoroscoopDe maand­horoscoop geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet.

Naar de maandhoroscoop



Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Jaarhoroscoop 2023

Jaarhoroscoop 2023De jaarhoroscopen 2023 lichten een tipje van de sluier op op het vlak van gezondheid, liefde en vriend­schap, carrière en financiën.

Naar de jaarhoroscoop 2023



Liefdeshoroscoop 2023

Liefdeshoroscoop 2023De liefdes jaar­horoscopen 2023 lichten een tipje van de sluier op op het vlak van relaties, vriend­schappen en kansen in de liefde.

Naar de liefdeshoroscoop 2023


Chinese horoscoop 2023

Chinese jaarhoroscoop Omdat Chinezen rekenen in maanjaren begint de Chinese kalender niet zoals bij ons op 1 januari, maar ergens in de periode tussen eind januari en midden februari en dat verklaart ook waarom een chinees dierenriemteken bijvoorbeeld van 15 februari tot 2 februari van het daarop volgende jaar kan heersen.

Het jaar van het Konijn loopt van 22 januari 2023 t/m 9 februari 2024

Naar de Chinese horoscoop Konijn


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.


Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten



Werken met astrologie