Tarot: De weg naar jezelf

Jouw innerlijke ontdekkingsreis

Deze tarotkaartlegging is ontwikkeld om je een dieper inzicht te bieden in je huidige persoonlijke groei. Het zal je positie op je levenspad van persoonlijke ontwikkeling verhelderen, waardoor je kunt begrijpen waar je nog aandacht aan moet schenken, welke obstakels je nog tegenkomt op je spirituele reis, en welke nieuwe mogelijkheden zich voor je openen.

De boodschappen in deze legging worden overgebracht door je spirituele begeleiders en je innerlijke zelf, die altijd beschikbaar zijn om je te leiden. Je kunt deze legging zo vaak herhalen als je wilt, omdat elk moment in het 'nu' geschikt is voor zelfreflectie en het verkrijgen van inzicht in je levenspad. Vertrouw op je intuïtie terwijl je dit doet.

Waar je aan kunt werken

Het is van belang dat je leert om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Deze kaartlegging biedt je de gelegenheid om helderheid te krijgen over de gebieden waarop je moet letten en de aspecten waaraan je nog kunt werken. Als je besluit actie te ondernemen om met uitdagende situaties om te gaan, gebruik dan deze kaartlegging als een leidraad en begin met werken aan jezelf en de omstandigheden om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Wat ontvang je

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen op het gebied van spirituele groei, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach. Wendy'Ann is bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door artikelen van haar hand in diverse (vak)bladen. De prijs voor deze unieke kaartlegging is € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...