Tarot: Inzicht, evenwicht en harmonie

Langdurige uitdagingen?

Indien je al geruime tijd worstelt met aanhoudende kwesties, is dit het perfecte moment om te kiezen voor de Inzicht, Evenwicht en Harmonie Tarotlegging. Deze specifieke tarotlegging is ontworpen om antwoorden te bieden op jouw vragen en zich te richten op een bestaande en voortdurende situatie of uitdaging.

Deze legging houdt in dat je drie kaarten trekt, elk met een unieke symbolische betekenis: inzicht, evenwicht en harmonie. Deze kaarten werpen licht op de rode draad van jouw situatie en helpen je inzicht te verwerven. Onthoud dat elke kaart, of deze nu fysiek is of digitaal, een geschenk vertegenwoordigt vanuit jouw innerlijke zelf. De spirituele kracht van de tarot blijft onveranderd en biedt waardevolle begeleiding.

Hoe werkt het?

Om te beginnen, is het essentieel om je geest zo leeg mogelijk te maken en je volledig te concentreren op de vraag waarover je helderheid zoekt. Na de betaling worden er drie kaarten getrokken, specifiek gericht op jouw situatie. Neem de tijd om de betekenis van elke kaart te overdenken en gebruik jouw eigen spirituele wijsheid om te begrijpen hoe je deze inzichten kunt toepassen in jouw leven.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de kaarten, de teksten zijn geschreven door Mireille van Rijn, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze kaartlegging is € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...