Tarot: liefde en relaties

Liefde en relatiesVaak wordt de tarot gebruikt om een antwoord te krijgen over vragen die met de liefde of met relaties te maken hebben. Wat je vraag ook is, er is hier altijd wel een geschikte kaartlegging voor te vinden.

Voor leggingen die niet specifiek over liefde en relaties gaan hebben we een apart overzicht gemaakt: tarot diverse leggingen.

Onze gratis tarot dagkaart kun je ook vinden bij het gratis aanbod.Liefdesweeklegging

LiefdesweekleggingDe liefdes weeklegging vertelt je alles over de liefde en je relaties voor de komende week. De uitgebreide Tarot liefdesweeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week.

Naar de liefdesweeklegging


De liefdeslegging

liefdesleggingDe liefdeslegging schetst een duidelijk beeld over waar je nu staat, waar je op hoopt en waar je angsten op het liefdesvlak liggen. Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je huidige liefdesleven te versterken.

Naar de liefdeslegging


De relatielegging

RelatieleggingDe relatielegging geeft antwoord op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten opzichte van elkaar. Deze legging is niet alleen geschikt voor liefdesrelaties, maar bijv ook voor een ouder-kind relatie of een werk- of vriendschappelijke reatie.

Naar de relatielegging

Het liefdesinzicht

LiefdesinzichtDe tarotlegging het liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting.

Naar het liefdesinzicht


De liefdesvraag

LiefdesvraagDe liefdesvraag geeft zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Het schetst een duidelijk beeld van de relatie en geeft adviezen en wijst je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je relatie te versterken.

Naar de liefdesvraag

Online consulten

Live consultenJe kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de live consultenAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.Hart & Ziel Orakelkaarten

Deze prach­tige orakel­kaarten van Toni Carmine Salerno geven ant­woord op al je vragen over de liefde, het leven en de zin van ons bestaan.

Lees meer...

Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...