Orakels en meer

Op deze overzichtspagina vind je meer informatie over het maanorakel, het AstroMirakel, het Domino orakel, het runenorakel en ons numerologisch aanbod.


Over het maanorakel

Petra StamDe Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De afbeeldingen op de maankaarten van Petra Stam werpen licht op je onderbewuste en geven de zachte fluistering van je ziel een stem.

De magische afbeeldingen zijn collages van haar eigen foto's en ondersteunen de betekenis van de door haar geschreven teksten.

Bij elke volle en elke nieuwe maan schrijft Petra Stam een nieuwe column.

Naar de maancolumn


Maanorakel: liefde en relaties

Deze maankaartlegging geeft je inzicht in het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting. De kaarten geven duidelijkheid over de huidige situatie, advies voor jou ten opzichte van het contact met degene waarmee je een relatie of een romantisch contact hebt en de uitkomst, waartoe het zal leiden.

Naar het maanorakel over liefde en relatiesParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Over het AstroMirakel

Anneke GuisHet AstroMirakel was een idee van Anneke Guis, erkend astrologe AVN, en is in 2008 ontwikkeld in samenwerking met Astro Media. Het is een uniek kaartspel waarin dieper ingegaan wordt op de tien planeten, de maansknopen, de twaalf tekens, de twaalf huizen en de onderlinge planeetverbindingen.


AstroMirakel: de partnerlegging

Met dit orakel krijg je inzicht op de situatie tussen twee personen. Bij de AstroMirakel partnerlegging hoef je bij een 'partner' niet alleen aan liefdesrelaties te denken. Het kan bijvoorbeeld ook over een vriend, vriendin of een collega gaan.

Naar de partnerleggingAstroMirakel: de opening

De opening brengt in beeld wat de diepere achtergrond is van je vraagstelling. Zo krijg je inzicht en kunnen er verborgen items aan het daglicht komen, zaken waar je zelf nog niet aan had gedacht. Er wordt een opening gemaakt.

Naar de opening


AstroMirakel: de muur

Als je het gevoel hebt met je rug tegen de muur te staan en niet goed weet hoe je verder kunt, geeft AstroMirakel de muur je de mogelijkheid om antwoord te krijgen op alle soorten vragen die je bezighouden. Dit orakel laat zien waar het precies om draait, wat je het beste zou kunnen doen en wat voor jou de beste omstandigheden zijn.

Naar de muur

Over het domino orakel

Nathalie KriekDominostenen fungeren al generaties lang als gezelschapsspel. De zigeuners gebruikten de stenen niet alleen als tijdverdrijf, maar verdienden er onderweg ook de kost mee door er de toekomst mee te voorspellen.

Nathalie Kriek (auteur en tarotiste) leerde alle manieren van waarzeggen met speelkaarten, dominostenen en dobbelstenen als vijftienjarig meisje van haar oma. Zij heeft op basis van deze kennis voor enkele unieke orakels de teksten geschreven (zie ook de zigeunerleggingen).

De gratis dominosteen van de dag kun je ook vinden onder het gratis aanbod.Domino orakel: de weeklegging

De domino weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op algemeen vlak en op het gebied van carrière, financiën, vriendschap en liefde. Ook maken de stenen je attent op de valkuilen die je tegen kunt komen en bevat deze reading tal van bruikbare adviezen die je op iedere situatie kunt toepassen.

Naar de weekleggingCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...Het Drie Runen Orakel

Anneke GuisHet magische getal 'drie' had bij het voorspellen altijd al een bijzondere betekenis. Het werpen van het 'Drie Runen Orakel', dat al sinds meer dan tweeduizend jaar wordt gebruikt, werkt goed, vooral in ingewikkelde situaties. Met je vraag duidelijk in gedachten, selecteer je drie runen.

De teksten zijn geschreven door Anneke Guis.

Naar het Drie Runen OrakelNumerologie: geboortegetal

Je geboortegetal geeft je inzicht in het doel van je huidige leven. Dit getal heeft verschillende namen, sommige noemen het ook wel lotsgetal, anderen duiden het aan met levensnummer.

Naar het geboortegetal


Numerologie: jaargetal

In de numerologie wordt uitgegaan van een terugkerende cyclus van 9 jaar. Het jaargetal laat je zien in welk jaar van de cyclus jij je bevindt. Het jaargetal is van toepassing vanaf de dag van je laatste verjaardag tot aan je komende verjaardag.

Naar het jaargetal


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.Online consulten

Live consultenJe kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de live consultenWerken met orakels

Zoek zelf verderBeschermengelen tarot

paranormaal ontwaken Engelen tarot­kaarten van Doreen Virtue & Radleigh Valentine. Kaarten voor hoog­gevoelige mensen die ver­langen naar zuivere ant­woorden van tarot.

Lees meer...