Meer horoscopen

In dit overzicht staan alle horos­copen die niet bij liefde & relaties of bij voor­spel­lingen zijn ondergebracht.

De beschrijving van de 12 sterren­beelden vind je ook bij het gratis aanbod.


Geboortehoroscoop volwassene

GeboortehoroscoopDe geboorte­horoscoop voor volwassenen is een astro­logische karakter­beschrijving die een aardig beeld geeft van je persoonlijke moge­lijk­heden en beperkingen.

Naar de geboortehoroscoop


Uitgebreide geboortehoroscoop

Uitgebreide geboortehoroscoopDe zeer uitgebreide geboorte­horoscoop voor volwas­senen toont jouw posi­tieve en nega­tieve eigen­schap­pen, geeft je inzicht in je karak­ter, je persoon­lijk­heid en je gevoels­leven en laat even­tuele moge­lijk­heden zien met betrek­king tot gezond­heid, werk en rela­ties.

Naar de uitgebreide geboortehoroscoopPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten

Geboortehoroscoop kind

KinderhoroscoopDe kinder­horoscoop bevat een omschrijving van het sterren­beeld, van de ascendant en van de invloed van de maan op het kind. Er staan handige tips in hoe de ouders of opvoeders met bepaalde karakter­eigenschappen van het kind om kunnen gaan.

Naar de kinderhoroscoop


Uitgebreide kinderhoroscoop

Kinderhoroscoop uitgebreidDe uutgebreide geboortehorosccop voor kinderen biedt ouders en verzorgers gedetailleerde informatie over de potentie en uitdagingen van hun kind. Ook kun je deze uitgebreide horoscoop van circa 30 A4-tjes opslaan als een PDF of laten uitprinten.

Naar de uitgebreide kinderhoroscoop


Levensleshoroscoop

Deze horoscoop verklaart welke obstakels je moet overwinnen en welke je moet accepteren om je levensdoel te bereiken en jezelf te ontwikkelen tot een bewust individu.

Ga naar de levensles


Hondenhoroscoop

hondenhoroscoopOok honden hebben hun eigen karakter­trekjes, afhanke­lijk van hun sterren­beeld. Hier kun je lezen waarom je hond is zoals hij is. Zo leer je je hond nog beter kennen.

Naar de hondenhoroscoopAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...