Het is vandaag maandag 6 februari 2023

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 06-02-23

Je bent vandaag in een goed humeur, iedereen kan zich lekker warmen aan jouw energie. Toch kan het zijn dat je je werk ineens niet meer zo boeiend vindt. Het is niet verstandig om meteen rigoureuze beslissingen te nemen. Probeer je eetbuien vandaag een beetje in toom te houden. Alle goede resultaten die je behaald hebt voor je figuur, verdwijnen op deze manier als sneeuw voor de zon. Ook met je geld mag je wat verstandiger omgaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 06-02-23

Er mogen wat emoties opgeruimd worden, maar daar wil je niet aan. Je bent bang dat er dan geen einde meer aan komt. Toch kun je het ook niet meer tegenhouden. Het laten gebeuren is in dit geval het beste wat je kunt doen. Als je recentelijk een andere baan hebt gevonden, kun je zeer goed overweg met je collega's. De sfeer is optimaal en misschien gaan jullie zelfs privé met elkaar om. En toch blijft er zakelijk gepresteerd worden. Heerlijk!

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Tweelingen 06-02-23

Het kan vandaag moeilijker zijn dan gewoonlijk om je emoties onder woorden te brengen. Dat komt misschien omdat je niet helemaal eerlijk tegen jezelf of anderen bent. Relatieproblemen worden opgelost als je ze wat tijd gunt. Mocht je onlangs gestart zijn met een eigen onderneming, dan wil je toch graag samen met andere zelfstandigen. Ieder lekker onafhankelijk, maar wel in staat om elkaar te vervangen of aan te vullen. En daar is niks mis mee, toch?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 06-02-23

Je zult weinig geduld hebben met voortslepende relatieproblemen. Je wilt gewoon duidelijkheid. Zoek de confrontatie; daarvoor ben je wel in de stemming. Leg echter niet teveel de nadruk op de negatieve kant van alles. Grote kans dat je vandaag op een totaal onverwacht moment door lust wordt overvallen. Niet verbaasd zijn dus als je ineens opgewonden raakt van iemand die je eerder nooit hebt zien staan. Je hoeft er niets mee te doen. Gaat vanzelf voorbij.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 06-02-23

Deze dag staat in het teken van financiën. Een goed moment dus om je bankrekening onder de loep te nemen. Komt er genoeg binnen om de rekeningen te betalen en te sparen? Zo niet, gebruik deze dag dan om op zoek te gaan naar nieuwe inkomstenbronnen. Natuurlijk heb je als hardwerkend mens recht op vakantie, maar boek geen reis waarvoor je de rest van het jaar krom moet liggen. Binnen een relatie is het van groot belang om ruimte te creëren.

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Maagd 06-02-23

Deze dag zit boordevol plezier en creativiteit; laat je vooral niet onderuithalen door die maandagochtendstemming. Als je jezelf er de ruimte voor geeft, kun je een perfecte balans vinden tussen verantwoordelijkheid en ontspanning. Jouw directe collega neemt graag de leiding en daar heb jij niet zo veel op tegen. Je vindt het prima om je te laten leiden door iemand die een stevig doel voor ogen heeft. Verlies echter je eigen doelen niet uit het zicht.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 06-02-23

Hersenspinsels en opgekropte spanning vallen van je af als je de dag begint met joggen. Geniet meer van het leven. Verwijder mensen niet van je door te klagen over wat je dwarszit. Zet het van je af. Haal alles uit je leven, ongehinderd door invloeden of beperkingen die je van huis uit hebt meegekregen. Nu is het jouw beurt. Omarm dus je vrijheid. Als artiest zul je in jouw element zijn; leef je uit met je pen, kwast, camera of instrument.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 06-02-23

Draai je nog eens om als je moeite hebt om uit bed te komen; je kunt iets onder de leden hebben en een dag in bed zal wonderen doen. Sommige dagen zijn bestemd voor rust. Win deskundig advies in als je financiële problemen hebt. Je bent (weer) obsessief met diëten bezig. Of je nu een man of een vrouw bent, met je lijf ben je alles behalve tevreden. Dit zit vooral tussen je oren. Bewandel de middenweg. Bewust en gezond eten, gecombineerd met beweging.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 06-02-23

Er wordt steeds meer werk op je bordje geladen en daar ben je niet blij mee. Je wilt de vrijheid hebben. Misschien is het een idee om je eigen zaak te beginnen? Dat is in ieder geval inspirerend. Aanvankelijk gaat jouw collega met volle vaart vooruit. Jij hangt er een beetje bij. Later ontstaat er echter een mooi samenspel waar jullie je allebei prettig bij voelen. Een uitspraak van jou wordt uit de context gerukt en gaat een heel eigen leven leiden..

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Steenbok 06-02-23

Regel eerst je eigen zaakjes voordat je anderen helpt. Als je dat niet doet, zul je geheid tijd tekort komen. Volg jouw eigen inzichten als je met problemen te maken krijgt. Een filosofisch gezelschap kan je inspireren en een bredere kijk op de wereld bezorgen. Probeer te leren van de fouten uit je vorige relatie. Anders loopt ook deze op niets uit. Je bent in het verleden gekwetst, waardoor je nu niemand toelaat. Zoek hulp om hiermee aan de slag te gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 06-02-23

Wanneer je iemand kent die niet lekker in zijn of haar vel zit, ga er dan iets leuks mee doen. Jij hebt genoeg positieve energie om het te delen. Je zult merken dat je ook veel terugkrijgt als je iets geeft. Je relatie kampt met een saaie fase. Misschien ben je al lang bij elkaar en is de interesse even weggeëbd. Je hebt ooit voor elkaar gekozen en je wilt het wel doorzetten. Probeer dit niet systematisch, maar op een romantische manier aan te pakken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 06-02-23

Je bent de laatste tijd met veel verschillende dingen bezig geweest. Nu is het de vraag of je tevreden bent met de resultaten. Je kunt er nu nog wat aan veranderen. Wanneer je het nu te lang laat liggen, kun je geen aanpassingen meer doorvoeren. Je bent vandaag weer ouderwets aan het wikken en wegen over een bepaalde kwestie. Het is goed om de voors en tegens tegen elkaar af te wegen, maar doe er niet te lang over. Ander slaat het om in gepieker.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Hart & Ziel Orakelkaarten

Deze prach­tige orakel­kaarten van Toni Carmine Salerno geven ant­woord op al je vragen over de liefde, het leven en de zin van ons bestaan.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...