Het is vandaag woensdag 21 oktober 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 21-10-20

Blijf niet om de lieve vrede doen wat er van je gevraagd wordt. Ga er dan niet vanuit dat 'het morgen beter gaat' want dat is niet zo en dat weet jij beter dan wie dan ook. Je zet jezelf zo alleen maar neer als willoos slachtoffer. Zet dus koffie met slagroom maar drink het zelf op. Zet jezelf neer in plaats van dat je telkens voor het mooie plaatje gaat. Stel je niet te bescheiden op. Neem de tijd, dan worden signalen uit je omgeving vanzelf duidelijk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 21-10-20

Als iemand je op het werk iets uitlegt, zeg dan niet dat je het prima begrijpt als je er eigenlijk geen hout van snapt. Zeg hardop dat je er niets van snapt en je zult zien dat je echt niet de enige bent. Impulsief gedrag dient vandaag zoveel mogelijk vermeden te worden. Blijf met beide benen op de grond en verlies de logica niet uit het oog. Het risico bestaat dat je middenin een ruzie terecht komt. Kies geen partij en spreek evenmin een oordeel uit.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 21-10-20

Shoppen kan een koopje opleveren en een bezoek aan een veiling een vondst. Maak geen ruzie over geld. Wat er vandaag ook voorvalt, vanavond overheerst liefde en intimiteit. Je kunt schoonheid en geluk vinden als je daar echt naar zoekt. De verleidingen zijn eindeloos en de impulsen lastig in bedwang te houden. Het is haast onmogelijk om de lange termijngevolgen in het oog te houden. Als je je eigen gevoel niet kunt vertrouwen, wat dan nog wel?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 21-10-20

Je hebt het druk met de dingen die er eerder bij ingeschoten zijn. Zelfs als je vroeg kunt stoppen op kantoor ga je door totdat je minstens vijf dingen van je to-do-lijst hebt gedaan. Anders slaat de obsessie toe en kun je helemáál niet meer ontspannen. Zo zit jij nu eenmaal in elkaar. Doe daarna dan wel kalm aan. Dit is een periode van overweging die tot nieuwe ideeën en inspiratie zal leiden. Achter de schermen kan van alles gaande zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 21-10-20

Een overeenkomst wordt gemakkelijk gesloten als je openhartig communiceert. Houd er vanmiddag rekening mee dat anderen er een eigen agenda op na houden die misschien niet overeenkomt met jouw belangen. Kies je woorden met zorg. Vul deze dag met je favoriete mensen, plaatsen en bezigheden. Dat is de enige manier om dat innerlijke kind tevreden te houden. Je bent lang genoeg bescheiden en terughoudend geweest. Gewoon doen waar je zin in hebt!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 21-10-20

Dit wordt een nogal sensuele dag, want je libido rijst de pan uit. Een prima excuus om alleen te doen waar je zin in hebt. Werk kan wachten. Het ijzer moet gesmeed worden wanneer heet is, nietwaar? Restricties en beperkingen lijken vandaag echter het centrale thema te zijn. Vertel een leugentje om bestwil en doe toch wat je wilde doen. Speel het spel mee en doe dat creatief. Je zult dan plezier hebben, vrienden maken en je netwerk kunnen uitbreiden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 21-10-20

Deze dag brengt een passionele vibe met zich mee. Kieper alledaagse verantwoordelijkheden overboord. Dit is een dag om te flirten en risico's te nemen. Houd je ego onder de duim, hoe verleidelijk het ook is om je te laten meeslepen. Als je achteraf tussen de dampende hopen puin staat, kun je jezelf wel voor je kóp slaan dat je je mond niet dicht gehouden hebt. Jij zet boosheid misschien makkelijk van je af, maar anderen kunnen dat niet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 21-10-20

Als je de dag tevreden begint, zal heel veel prettig verlopen. Een poster van een exotische landstreek kan je in een opwelling een reisbureau doen binnenstappen om spontaan een droomreis te boeken. Steek je er echter niet voor in schulden. Jij laat je vandaag niet bang maken. Net als je op het punt staat om iets saais en veiligs te doen, komt de krijger in je naar boven geborreld. Tijd om de comfortzone te verlaten en onbekend terrein te betreden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 21-10-20

Met welke problemen je ook geconfronteerd wordt, je weet ze op te lossen .Een zakelijke deal gaat waarschijnlijk door en draagt bij tot een groter inkomen. Zorg er, los hiervan, voor dat je financiën op orde zijn. Deze dag staat in het teken van nieuwe contacten. Of je nu op een uitje bent, of gewoon aan het werk, je ontmoet allerlei boeiende en verfrissende mensen. Met je humor maak je er bijna een feestje van. Het is een goede dag voor onderhandelingen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 21-10-20

Bestaande situaties en zorgen staan in een positief perspectief. Probeer vroeger naar huis te gaan om daar een karwei af te maken. Verspil geen tijd aan lange telefoongesprekken als een e-mail kan volstaan. Houd er rekening mee dat je vandaag wat harder en koeler kunt overkomen. Ook al bedoel je het zo absoluut niet. Dit kan ervoor zorgen dat mensen teleurgesteld raken in jou of je verkeerd begrijpen. Voor zakelijke gesprekken is het wel een goede dag.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 21-10-20

Pak fluwelen handschoentjes op en trek ze aan. Iedereen is breekbaar vandaag. Dus als je zegt waar het op staat (en daar houd je wel van), krijg je vreselijk overspannen reacties. Doe een slot op je mond, want je krijgt tot het einde van de dag niemand mee. Tenminste, wel op totaal vrijwillige basis, maar niet als je ervoor moet praten. Je gedachten zouden zich nu alleen op het heden moeten concentreren, vooruitlopen op de zaken is nu niet goed voor je.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 21-10-20

Je zit in een vreemde periode. Je vraagt je af waar het allemaal om draait en je vind alles maar ontzettend oppervlakkig. Waarom zou je mooie kleren aantrekken? Waarom zou je je huis netjes inrichten? Je vindt het allemaal maar schone schijn. Deze dingen doe je echter om je fijn te voelen. Fijn in je kleding, fijn in je huis... Zoek activiteiten die je buitenshuis kunt doen, dat zal je gedachten in een ander perspectief zetten. Dan voel je je beter.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...