Het is vandaag zondag 18 februari 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 18-02-18

Probeer er niet onderuit te komen, maar betaal gewoon het volle pond. Het zou je namelijk wel eens wat problemen kunnen opleveren, wanneer je je niet aan de regels houdt. Laat je niet te snel verleiden door een aanbod dat erg aanlokkelijk lijkt. Het wordt waarschijnlijk veel mooier voorgesteld dan het werkelijk is. Wees vandaag extra voorzichtig in het verkeer. Het lijkt wel of de mensen om je heen niet zo goed opletten. Dus het is aan jou om de orde te houden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 18-02-18

Neem niet meer opdrachten aan dan je aankunt. Je weet zelf heel goed waar je grenzen liggen, ga daar dan ook niet overheen. Ook wanneer je te maken krijgt met tegenslagen kun je het beste doorgaan op de weg die je al bent ingeslagen. Je inzet zal uiteindelijk lonen, ook al lijkt dat nu nog niet zo. Het is tijd om dat openhartige gesprek met die ene collega of vriend te voeren. Neem geen blad voor de mond en zeg gewoon wat je op je hart hebt. Belicht ook positieve kanten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 18-02-18

Het zou geen slecht idee zijn om vandaag eens aandacht te besteden aan huishoudelijke zaken. Begin bijvoorbeeld eens met al die vervelende klusjes die je al een tijdje hebt laten liggen. Het zal een opluchting zijn als die taken zijn gedaan, want stiekem spoken ze door je hoofd en kun je 's avonds niet echt ontspannen op de bank neerploffen. Datgene wat je van plan bent, zou wel eens heel leuk kunnen aflopen. Blijf dus enthousiast en regel alles tot in de puntjes, zodat het zeker een succes wordt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 18-02-18

Gerechtigheid houdt je deze week erg bezig. Je kunt ontzettend kwaad worden om onrecht dat jou, of anderen, wordt aangedaan. Je vindt dat je veel meer verdient dan dat je krijgt. Je hebt jezelf al vaak genoeg waargemaakt. Natuurlijk is dat waar, maar dat geldt voor meer mensen. Vroeg of laat kom jij aan de beurt en windt iemand anders, die zich tekort voelt gedaan, zich daar weer over op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 18-02-18

Je zou vandaag nogal wat voor je kiezen kunnen krijgen. Gek genoeg ligt dit voornamelijk aan je eigen houding. Wanneer er een kans op je pad komt, bekijk je die met groot wantrouwen. Je bent zo bang dat je een verkeerde beslissing neemt, dat je bevriest en helemaal niks meer doet. Probeer wat laconiek te blijven en informatie in te winnen. Een verkeerde beslissing is overigens niet het einde van de wereld.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 18-02-18

Je wilt dat de dingen precies gaan, zoals jij ze in je hoofd hebt. Zo niet, dan raak je in paniek. Als er dingen misgaan, probeer dan niet meteen uit je vel te springen. Een ongelukje kan altijd gebeuren en houd voor ogen dat iemand anders dat heus niet expres doet. Probeer de nadruk te blijven leggen op de leuke dingen en los de minder leuke dingen zo goed mogelijk op of besteed er wat minder aandacht aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 18-02-18

Achter de wolken schijnt nog altijd de zon. Wanneer je dat in gedachten houdt kun je er op vertrouwen dat het allemaal weer goed komt. Blijf positief in je denken en je handelen en hang niet de eeuwige pessimist uit. Het is veel leuker om naar de vrolijke dingen te kijken en een lach op je gezicht te toveren. Daar kun je energie uit putten om de minder leuke dingen de wereld uit te helpen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 18-02-18

Die klus waar je aan bent begonnen past goed bij je en dat kun je ook merken aan jouw humeur. Je hebt echt je draai gevonden en daar word je erg vrolijk van. Ook al is het totaal iets anders, je weet nu dat je de goede keuze hebt gemaakt. Je bent hard bezig met het maken van plannen voor later. Je merkt dat deze plannen nu echt vorm aan beginnen te nemen. Als je nu al problemen voorziet in de uitvoering ervan, vraag dan alvast wat hulp. Dan ben je er in ieder geval op tijd bij.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 18-02-18

Er komen interessante mensen op je af, misschien wel een mogelijke partner. Wanneer de juiste persoon voorbij komt, speel dan niet te veel 'hard to get', want voor je het weet is je kans voorbij. Die ander kan namelijk net zo goed onzeker zijn. Laat je dus gewoon meevoeren op de stroom, zolang dat prettig is. Je zit gelukkig lekker in je vel. Dat ene wat jouw onzekerheid veroorzaakte, is eindelijk opgelost. Je kunt nu weer echt genieten van de dingen die je altijd al zo leuk vond.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 18-02-18

Je voelt je een muurbloempje, een eenling, in een wereld vol met vrolijke mensen met vrienden. Je kijkt vol jaloezie naar mensen om je heen die veel plezier maken. Dat wil jij namelijk ook. Verkijk je echter niet, jij hebt ook veel vrijheid. Die zie je alleen zelf niet. Je kunt zo veel lol maken met je vrienden en vriendinnen als je wilt, zonder iemand een verklaring schuldig te zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 18-02-18

Je kunt je nogal afwachtend opstellen. Je vindt dat anderen eerst naar jou toe moeten komen en dan ga je enthousiast op hun voorstellen in. Dat gebeurt echter lang niet altijd. Je kunt echter zelf ook het initiatief nemen om iets leuks te gaan doen. Je hoeft niet op anderen te wachten. Wanneer goede kennissen je hun hulp aanbieden, neem die dan aan. Het zal je namelijk een flink eind op weg helpen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 18-02-18

Dit is het moment om ergens veel vooruitgang in te boeken, want je zit boordevol enthousiasme en energie. Het kan zelfs zo zijn dat je ergens een belangrijke doorbraak in maakt. Misschien krijg je zelfs nog wel een steuntje in de rug. Wanneer het je zo meezit, geniet er dan van en maak er gebruik van. Probeer er toch af en toe bij stil te staan hoeveel mazzel je hebt. Kijk wel uit voor misverstanden, wees dus wat voorzichtig op het gebied van sociale contacten.

© tekst Astro MediaOnline consulten

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de live consulten

Paranormaal ontwaken

lenormand Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...