Het is vandaag maandag 20 mei 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 20-05-19

Wanneer je eigenlijk te hard moet werken om iets meer geld te verdienen, vraag jezelf dan af of dat wel de moeite waard is. Tijd is namelijk ook geld. Je eigen tijd is dus ook goud waard. Je kunt misschien beter wat zuiniger leven, maar dan wel met minder stress door het leven gaan. Status is namelijk ook niet alles. Je bent gezegend met geduld en inlevingsvermogen. Dat wordt door de mensen om je heen zeer gewaardeerd en ze zullen je daar ook ruim voor belonen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 20-05-19

Je bent de laatste tijd erg verstandig en dat komt je erg goed van pas en dat geldt ook zeker op het relationele vlak. Het is heerlijk om weg te dromen in jouw fantasiewereld, maar je snapt dat je ook met beide benen op de grond moet blijven staan. Niet alles en iedereen is namelijk perfect en dat weet je zelf ook maar al te goed. Op je werk moet je zelf de beste voorwaarden zien af te dwingen. Anderen zullen het namelijk niet voor je doen. Iedereen wil het liefst zijn eigen hachje redden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 20-05-19

Ga vandaag eens lekker naar de kapper en ga voor een heel nieuw kapsel. Met een vernieuwde jij sta je weer helemaal fris in het leven. Dat kun je namelijk wel even gebruiken. Het klinkt misschien gek, maar het werkt. Wees niet al te goedgelovig, want dan zullen mensen snel misbruik van je gaan maken. Wees ook weer niet te achterdochtig, want daar maak je het jezelf weer erg moeilijk mee. Bekijk de mensen dus met een kritische blik, maar blijf ook spontaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 20-05-19

Een bepaalde situatie vergt vandaag erg veel van je geduld. Je hebt de neiging om uit je vel te springen, maar uiteindelijk zul je meer bereiken wanneer je je nu even gedeisd houdt. Als je het gevoel hebt dat ergens iets niet klopt, luister dan naar je intuïtie. Misschien kun je er nog niet de vinger op leggen wat er nou precies aan de hand is, maar wees bedacht op onverwachte dingen. Het kan heel goed zijn dat er helemaal geen kwade opzet in het spel is, maar probeer uit te vinden wat iemands bedoelingen zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 20-05-19

Je bent zeer gemotiveerd om een succes van die ene onderneming te maken. Je werk en ontspanning lopen grotendeels door elkaar heen. Als je gaat stappen, leg je al makkelijk nieuwe contacten die ook weer goed zijn voor je netwerk. Dit is een goede insteek, want dan zal het zakelijk ook een stuk meer ontspannen kunnen lopen. Je kunt mensen makkelijk overtuigen van je ideeën. De mensen om je heen merken op dat je straalt. Iedereen kijkt naar je, dus zorg voor een goede eerste indruk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 20-05-19

Als je op het punt staat om iemand om hulp te vragen, denk dan nog even goed na. Weet aan wie je het vraagt, want voor je het weet is die persoon je hele leven aan het regelen. Blijf dus verre van een controlfreak die het heerlijk vindt om jouw leven uit te stippelen en die denkt het beste te weten wat goed voor jou is. Als iemand die grenzen toch overschrijdt, wees dan ook duidelijk. Geef gewoon aan hoe ver iemand kan gaan. Gelukkig sta je over een tijdje steviger in je schoenen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 20-05-19

Je had je nog zo voorgenomen om meer tijd en aandacht te besteden aan je vrienden en je familie. Toch is dat er nog steeds niet van gekomen. Wil je werkelijk allerlei loze beloftes doen? Of zorg je dat je zo snel mogelijk een bezoekje aan je familie en vrienden brengt? Je hebt sowieso nogal last van je dagelijkse sleur. Het zou goed zijn om daar eens uit te breken. Er zijn zoveel verschillende dingen die je kunt doen. Bel bijvoorbeeld eens wat mensen op die je weinig ziet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 20-05-19

Je hebt vandaag veel te bespreken en je moet veel onderhandelen. Houd je koppie erbij, want je dwaalt nogal snel af. Natuurlijk is het veel leuker om gewoon gezellig te kletsen, maar zo kom je niet tot overeenkomsten. Blijf met beide benen op de grond en beding voldoende bedenktijd. Zo riskeer je het niet om overhaaste beslissingen te maken. Je kunt niet tegen de lauwe reacties van de mensen in je omgeving. Daarom ga je nogal radicaal te werk om maar reacties uit te lokken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 20-05-19

Wanneer je je ene idee hebt uitgelegd, is er alweer een nieuwe opgeborreld. Heerlijk, zo’n creatieve fase. Maak er gebruik van, want nu kun je heel veel zaken aanpakken. Je kunt overal wel een mouw aan passen. Laat je naaste vrienden hier ook van meegenieten en help ze een beetje op weg met de dingen waar ze moeite mee hebben. Die ene persoon gaat steeds maar met je in discussie. Het gaat hem of haar waarschijnlijk niet om de zaken die jullie bespreken. Probeer er niet te veel op in te gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 20-05-19

Als je een zakelijk besluit wordt opgedrongen, reageer dan niet te negatief. Als hooggeplaatste mensen jouw reactie zien, kan dat toch best grote gevolgen hebben. Houd je mening liever voor je en kijk op een later tijdstip wat de consequenties van dat besluit precies voor jou inhouden. Als er spanningen zijn in je relatie zullen die nu bloot komen te liggen. Ook al zal dat even vervelend zijn, zie het als een kans om jullie relatie te verbeteren en nog dichter tot elkaar te komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 20-05-19

Vriendschappen en sociale contacten spelen een belangrijke rol in je leven. Je voelt je geliefd en mensen willen ook graag met jou praten over de dingen die hen bezighouden. Dat is natuurlijk fantastisch voor die mensen, maar jij krijgt ineens zo veel problemen over je heen gestort dat je nauwelijks meer een oog dicht doet. Toch wil je graag iets voor hen betekenen en meer dan alleen luisteren. Je biedt praktische hulp en je bewijst dat je de daad bij het woord voegt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 20-05-19

Je hebt niet zo veel energie en je hebt de behoefte om stilte en rust op te zoeken. Maak dus van je eigen huis een soort toevluchtsoord. Verzamel dingetjes om je heen die je mooi of lekker vindt en maak zoveel mogelijk tijd vrij voor jezelf. Je zult merken dat het een soort therapeutische werking heeft. Tegelijkertijd wil je graag praten over je gevoelens, want ook jij kunt niet alles zelf oplossen. Zoek dan naar mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij. Alleen zij kunnen jou echt begrijpen.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...