Het is vandaag zondag 24 maart 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 24-03-19

Je hebt nog rekeningen liggen, of je was eigenlijk aan het sparen voor die ene grote uitgave. Weersta deze uitbarsting dus even, dan kun je je plannen gewoon voortzetten. Je mag wel het één en ander veranderen aan je houding. Zo loopt iedereen over je heen. Daarnaast is het heel belangrijk dat je gaat ontstressen. Je bent een wandelende tijdbom! Laat je eens uitgebreid masseren of kijk je favoriete dvd.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 24-03-19

Je hebt je dagelijkse verplichtingen en die moet je ook blijven onderhouden. Het is wel goed voor je psychische ontwikkeling om lekker weg te dromen en jezelf helemaal te leren kennen. Daar heb je in de harde wereld ook iets aan. Je doet de dingen gewoonlijk niet alleen oké, maar zelfs uitstekend. Daar wil men jou graag over spreken. Gelukkig ben jij vandaag communicatief erg sterk en weet je dit gesprek goed te benutten. Daar scoor je punten mee.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 24-03-19

Door je hang naar plannen en organiseren gaat de lol er een beetje vanaf. Durf eens af te wijken van de standaard dingen en doe iets verrassends of geks. Je zult jezelf versteld doen staan. Je bent rusteloos, je kunt niet wachten tot er iets nieuws gebeurt. Je straalt het enthousiasme ook helemaal uit. De mensen om je heen merken dat op en het lijkt haast alsof je daardoor zelf de nieuwe dingen in werking stelt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 24-03-19

Je voelt je een beetje treurig, alsof je afscheid moet nemen. Zet die gedachte echter opzij, het zal je namelijk goed doen. Zoek troost bij een vriend of vriendin. Waarschijnlijk zal hij of zij iets in dezelfde strekking zeggen. Wanneer je je ergens te hard aan vastklampt, kan het verstikkend werken. Geef datgene of degene dus voldoende ademruimte. Het is belangrijk dat je wat losser en spontaner bent.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 24-03-19

Het is vandaag (en eigenlijk altijd) niet slim om uit je vel te springen en zo je kansen te verknoeien. Ook verspeel je zo je persoonlijke kansen bij bepaalde personen. Ze zullen dan minder geneigd zijn nog eens hun nek voor je uit te steken. Het is prima om eens te laten merken dat het zelfs jou wel eens te veel kan worden. Bovendien moet je je lichaam en geest wel hun verdiende rust gunnen. Wanneer je dat niet doet, kun je nog wel eens tot buitensporige emotionele uitbarstingen komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 24-03-19

Je bent wat stiller dan gewoonlijk, maar toch straal je. Wanneer je op een feestje of een borrel bent, zullen de mensen om je heen dat opmerken. Ook iemand in het bijzonder, die persoon zwijmelt helemaal bij de gedachte om met jou samen te zijn. Waarschijnlijk weet je zelf stiekem ook wel wie dat is. Ook al is de verleiding soms groot, doe geen dingen waarvan je zelf ook niet zou willen dat ze jou overkwamen. Behoud je integriteit en blijf eerlijk naar hem of haar en naar jezelf. Praat met elkaar en zoek concrete oplossingen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 24-03-19

Het lijkt vandaag wel of je op het matje geroepen wordt. Naar jouw idee heb je alles naar behoren gedaan, maar toch maak je je ernstig zorgen. Houd daar maar snel mee op, want je hebt alles inderdaad oké gedaan. Er hangt iets spannends in de lucht en jij voelt je er opgelaten door. Let goed op je voicemail en je mailbox. Er zitten verrassende en bijzondere berichten tussen, die je niet mag missen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 24-03-19

Je hebt vandaag een heldere geest, waardoor je allerlei dingen doorziet en soms briljante oplossingen weet te bedenken voor allerlei problemen. Maak daar vooral op je werk of op school gebruik van. Zorg er wel voor dat je eerlijk bent en de waarheid onder ogen durft te zien. Maak vandaag eens de dingen af waar je al mee was begonnen, raffel ze niet af omdat je iets nieuws wilt beginnen. Bovendien verdrink je jezelf dan in het werk. Oppassen dus! Soms moet je iets loslaten om er dichterbij te komen. Vaak zijn dat de dingen waar je veel van houdt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 24-03-19

Je voelt je kleiner dan anderen en je ergert je aan je eigen grote verhalen. Laat jouw masker toch vallen. Wees jezelf en ga werken aan de dingen waar je echt niet tevreden mee bent. Probeer toch zo veel mogelijk te accepteren. Je wilt flinke veranderingen aanbrengen. Toch is het beter om niets definitiefs te doen. De kans dat je het morgen weer anders wilt is veel te groot. Ook je liefdesleven verloopt grillig.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 24-03-19

Onverwachts krijg je steun voor een van die wilde plannen van je. Ga nu niet onzeker rondrennen en vragen of ze het echt wel menen. Sta op en geef leiding aan je eigen ideeën. Wees en blijf de vormgever! Wanneer je pas iemand aan de haak hebt geslagen zit je goed! Je moet constant aan hem of haar denken. Dat heeft natuurlijk zijn nadelen op je werk. Je kunt er maar moeilijk bijblijven met je gedachten. In een langere relatie heb je behoefte aan meer vrijheid.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 24-03-19

Onder invloed van Jupiter barst jij van het zelfvertrouwen. Het kost je dan ook geen enkele moeite om als single op die ene persoon af te stappen. En niet zonder resultaat! Je lifestyle is best aan de royale kant. Je bent graag aan het woord. Luister ook af en toe. Zint die ene oplossing jou niet? Laat je dan niet afschrikken door de boze blikken van de anderen, maar zeur gewoon lekker verder. Je zult zien; als je bij je standpunt blijft, krijg je in no-time gelijk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 24-03-19

Zelfvertrouwen, enthousiasme en energie nemen toe. Het moment is gekomen om plaats te nemen in de schijnwerpers. Je bent gemotiveerd om resultaten te boeken en zult worden opgemerkt in zowel betaald als onbetaald dienstverband. Misschien zou het interessant zijn om je eens te verdiepen in de normen en waarden van de mensen om je heen. Waarschijnlijk kom je dingen over ze te weten die jouw leven ook kunnen verrijken. Je kunt zelfs nog wat nieuwe dingen leren die je in jouw doen en laten zou kunnen implementeren.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...