Het is vandaag donderdag 22 februari 2024

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 22-02-24

Je vindt het vandaag lastig om ook je eigen kwetsbare kanten te laten zien. Je persoonlijke kracht haal je uit je creativiteit, de liefde en uit sportieve activiteiten. Dan mag je je toch ook kwetsbaar opstellen? Een emotioneel probleem kan vandaag gemakkelijker opgelost worden wanneer je volkomen eerlijk bent over je behoeften. En dan moet je toch vooral eerlijk tegen jezelf zijn. Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 22-02-24

Tussen jou en je partner loopt het vandaag niet helemaal op rolletjes. Er zijn wederzijds wat irritaties en in de loop van de dag barst de bom. Het maakt een hoop duidelijk, maar leuk is anders. Probeer vandaag in iedere situatie geduldig te blijven, ook al komen berichten verkeerd door en krijg je te maken met misverstanden. Het heeft gewoon met pech te maken en het wordt heus niet veroorzaakt omdat je in iets tekort bent geschoten.

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Tweelingen 22-02-24

Er daalt vandaag een gevoel van rust en emotionele stabiliteit op je neer, maar dat geldt voor de rest van de mensheid helaas niet. De meeste mensen vinden deze stemming verwarrend en worden extra negatief. Vermijd routinematige zaken zoveel mogelijk en ga iets doen wat meer bevrediging geeft. Misschien zul je iets moeten veranderen in je leefstijl. Neem geen impulsieve beslissingen. Verlaat je baan niet voordat je een andere gevonden hebt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 22-02-24

Het is belangrijk voor de mensen om je heen dat je duidelijk bent. Vooral wanneer het gaat om degenen die enigszins afhankelijk van je zijn. Je kunt ze niet met een goed geweten aan het lijntje houden. De avond staat in het teken van sensualiteit. Het wordt lastig om aan iets anders te denken. Het zijn geen hormonen die je gek maken; het is de stand van de sterren. Om die ingewikkelde opgave op te lossen zul je uiterst doordacht te werk moeten gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 22-02-24

Laat je tijdens dat overleg op je werk niet in de luren leggen. De ander weet zijn of haar ware bedoelingen knap te verhullen met mooie woorden en loze beloften. Wanneer je binnenkort iets te vieren hebt, kan het erg kostbaar worden om de hele familie uit te nodigen. Misschien is het een idee om alleen de meest dierbare mensen uit te nodigen. Misschien kun je zelfs met hen een weekendje weg plannen, als jouw budget dat toelaat.

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Maagd 22-02-24

Op het moment wil niets lukken. Je kunt mensen niet bereiken, de berichten die je zou krijgen komen niet en dan crasht je computer ook nog eens. Het lijkt wel alsof je even niet mag communiceren. Reken op naasten als het tegenzit, ook al vraag je het liever niet. Houd je aan een oorspronkelijke opzet voor het beste resultaat. Verander iets aan je uiterlijk en doe dat voor jezelf. Maak geen ruzie met je baas, hij heeft niet voor niets die positie bereikt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 22-02-24

Jouw intuïtie is optimaal en jouw gevoelens omtrent iemand zijn waarschijnlijk juist. Pas je aan als je fysiek niet helemaal lekker functioneert; hoofdpijn kan betekenen dat jij je van iemand of een situatie moet verwijderen. Denk eens na over een andere baan als jouw arbeidsomstandigheden je stress bezorgen. Ook zou je via een speciale training in een betere positie kunnen belanden. Een romantische affaire kan je dwingen een moeilijke besluit te nemen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 22-02-24

Deze dag staat geheel in het teken van sensualiteit, wat jouw verlangens aanwakkert en je emoties verdiept. De komende dagen kunnen daardoor dus ook behoorlijk intens worden. Neem vandaag nou eens de tijd om te kijken waar je nou eigenlijk mee bezig bent. Welke dingen werken voor je en met welke dingen ben je alleen maar bezig omdat het moet, of omdat het geld opbrengt? Deze dag draait ook om relaties. Leg deze maar eens goed onder de loep.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 22-02-24

Je was zo zeker van je zaak, maar vandaag sluipt de twijfel in je hart. Vooruit, zet alle voor- en nadelen dan nóg maar een keertje netjes op een rij! Het schrijven van een rapport zal je vandaag minder moeite kosten dan je vreest; je komt nu goed uit je woorden. Een brief kan herinneringen oproepen aan een voorbije romance; misschien gaan jullie elkaar weer ontmoeten. Houd dan toch voet bij stuk, jullie zijn niet voor niets uit elkaar.

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Steenbok 22-02-24

Vanochtend kunnen berichten tot misverstanden leiden. Je loopt rond met bepaalde ideeën, maar de tijd is er eigenlijk nog niet rijp voor. Je kunt het beter nog even uit laten kristalliseren, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Je gaat iets te snel voor de mensen om je heen. Zowel thuis als op je werk ben je iedereen steeds weer een stap voor. En dat kan niet steeds goed blijven gaan. Reken dan ook op commentaar en tegenwerking. En pas je iets meer aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 22-02-24

Dit wordt een romantisch dagje! Als single gaat je hart sneller kloppen van iemand die je het afgelopen weekend hebt ontmoet. En dat was lang geleden! Heb je al een relatie, dan komen jullie meer naar elkaar toe. Het geeft jullie een flinke boost. Het is een perfecte dag om dingen uit te zoeken. Heb je plannen, maar weet je niet of het verstandig is om eraan te beginnen, dan kun je nu je voordeel doen. Je bekijkt alles namelijk heel objectief.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 22-02-24

Leg je vandaag niet vast op verplichtingen op de langere termijn, aangezien de kans groot is dat jij je niet aan de afspraken zult kunnen houden. Dat zou ook je goede naam kunnen beschadigen en dat zou jammer zijn. Het is een prima dag om een speech of voordracht te houden; Je bent in vorm en door de positieve reacties van jouw publiek wordt het een aangename en verhelderende ervaring. Het is ook een geschikte dag voor werk dat inspiratie vereist.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...