Het is vandaag donderdag 15 november 2018

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 15-11-18

Je stapt vandaag met het verkeerde been uit bed. Je hebt dus een verschrikkelijk slecht humeur. Dan is het de kunst om de mensen om je heen er zo min mogelijk onder te laten lijden. Je kunt waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken bij het oplossen van een ingewikkeld probleem. Gelukkig weet iemand in jouw kennissenkring er alles van. Dit is niet het goede moment om grote veranderingen door te voeren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 15-11-18

Een komisch misverstand zou vandaag voor de nodige opschudding kunnen zorgen. Het kan zich overigens ook in de liefde afspelen, wat het des te vreemder en grappiger zal maken. Wees dus alvast op je hoede, want er is een wervelwind op komst. Jouw privé-zaken hoef je niet met iedereen te delen. Je mag nog altijd zelf weten wat je wel of niet openbaar maakt. Natuurlijk moet je de betrokken personen wel op de hoogte houden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 15-11-18

Zoek geen excuses, maar wees gewoon eerlijk. Geef toe dat je te laat bent begonnen, of geef aan dat je ergens te weinig tijd voor hebt gekregen. Soms is iets gewoon niet af, helaas, maar dat kan gebeuren. Het zou leuk zijn om veel contact te houden met de mensen met wie je die leuke dingen hebt beleefd. Op die manier kun je je oude patroon een beetje doorbreken, je houdt dat gevoel dan namelijk vast. Er zijn een aantal mensen die nu ineens tegelijk een beroep op je doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 15-11-18

Je hebt een leuke tijd gehad en je vindt het moeilijk om weer te aarden in de dagelijkse sleur. Eigenlijk heb je gewoon een beetje heimwee naar die fijne tijd. Plan gewoon weer iets leuks voor de volgende keer. Ga er niet vanuit dat al je inspanningen meteen succes opleveren. Successen op de langere termijn leveren je meer op dan 'instant succes'. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de beruchte '15 minutes of fame'.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 15-11-18

Je draagt ergens een zware verantwoordelijkheid over. Gelukkig mag je die nu even op de lange baan schuiven. Dat geeft jou weer even de nodige ademruimte. Je kunt jezelf daardoor eindelijk weer een beetje opladen. Je kunt veel betekenen voor een goede vriend of vriendin. Hij of zij heeft het ergens moeilijk mee en jij hebt al een gedeelte van de oplossing. Het brengt jullie overigens ook een stuk dichter bij elkaar.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 15-11-18

Stel thuis eens orde op zaken. Neem je zolder of boekhouding onder handen. De romantiek staat centraal; je beseft hoeveel je van je partner houdt. Dat belooft wat voor de avond. Op je werk wil je een goede indruk maken. Dat is geen enkel probleem. Je voelt je misschien wat somber. Het zou kunnen helpen om alledaagse klusjes in het huishouden te doen. Op die manier ben je lekker bezig en het helpt je om je gedachten een beetje te verzetten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 15-11-18

Je kunt iets positiefs doen voor je carrière. Je gaat eindelijk rondkijken naar een betere baan, of je gaat je laten bijscholen. Het is hoe dan ook een verrijking, want meer kennis kan nooit kwaad. Je baalt van het single zijn. Een hele tijd ging het goed, maar nu heb je behoefte aan liefde. Praat eens over je angsten en twijfels met een goede vriend of vriendin. Dan is het allemaal veel beter te handelen. Relaties vragen nu sowieso je aandacht. Verborgen spanningen komen bovendrijven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 15-11-18

Vergeet zo nu en dan niet te ontspannen. Het mag best minder fanatiek in de sportschool. Op een feest steel je de show; iedereen weet dat jij geweest bent. Het botst tussen jou en een meerdere. Jouw visie staat lijnrecht tegenover die van hem of haar. Wanneer je aangeeft dat je niet meer tevreden bent met je werk, roept dat onherroepelijk een reactie op. Misschien wil je baas je helemaal niet kwijt en geeft hij je een loonsverhoging. Misschien maakt het hem niets uit en dan weet je dat je beter af bent bij een andere werkgever. Het blijft een lastig spel.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 15-11-18

Laat die domme mensen toch kletsen. Jij weet zelf wel hoe de vork in de steel zit. Je hoeft je gelijk niet te halen bij hen, als je maar zorgt dat de juiste mensen weten hoe het werkelijk zit. Neem vandaag zelf initiatieven. Met afwachten bereik je alleen maar eenzaamheid en somberheid. Tussen jou en een goede vriend of vriendin barst de bom. Praat het uit. Weglopen van de confrontatie is uitstel van executie. Blijf niet te veel alleen thuis.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 15-11-18

Bewaak je grenzen eens wat meer. Zowel financieel als fysiek ga je helemaal over the top. Je lichaam mag juist wat meer vertroeteld worden, omdat je zo veel van jezelf eist. Je portemonnee kun je maar beter thuis laten. Op school of op je werk heb je succes. Je voelt je soms een beetje alleen. Probeer toch in je achterhoofd te houden dat een vriendschap je vaak meer kan bieden dan een romantische relatie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 15-11-18

Je roept altijd zo hard dat je een bord voor je kop hebt, maar in werkelijkheid weet je precies waar jouw charmes liggen. En hoe je ze aan moet wenden. Het is voor anderen soms frustrerend om te zien dat jij op die manier dingen wél voor elkaar krijgt. Jij bent de flirtspecialist. Help die goede vriend of vriendin dan ook; laat zien hoe het moet. Je had je voorgenomen om eens flink te gaan sparen, maar het geld brandt alweer in de zakken. Vermijd de winkelcentra zoveel mogelijk. Dan word je niet zo snel verleid.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 15-11-18

Je baas of leraar is erg blij met je. Geen project of taak is te lastig voor jou. Je enthousiaste uitstraling bezorgt je geluk in de liefde. In je relatie zit je heerlijk in je vel. Als single trek je vanzelf potentiële geliefden aan. Let op dat je niet arrogant wordt van al je successen. Wanneer iemand je spontaan uitnodigt, ga daar dan op in. Het belooft een heel gezellige middag of avond te worden. Daar ben je ook wel aan toe, toch?

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...