Het is vandaag zaterdag 18 januari 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 18-01-20

Een aantal mensen in je omgeving zijn het niet met elkaar eens. Er wordt aan je gevraagd om je ermee te bemoeien en misschien zelfs wel om partij te trekken. Niet doen, ze moeten het zelf met elkaar uitvechten. Jij hebt hier niets mee te maken en dat moet je ook zo houden. Misschien moet je je tegen bepaalde personen wat duidelijker uiten. Sommigen zullen jouw subtiele toespelingen niet doorhebben. En dat betekent niet dat jij vaag bent, ze nemen gewoon de moeite niet om goed te luisteren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 18-01-20

Je zit vandaag lekker in je vel en je maakt je eigenlijk nergens druk om. Je ziet wel wat er gebeurt. Je zou die ene vriend of vriendin van vroeger wel weer eens willen zien. Nou, wat houdt je tegen? Een telefoontje is zo gepleegd. Eindelijk neem je zelf eens het initiatief en dat voelt goed. Iemand in je omgeving heeft moeite met de veranderingen die hij of zij doormaakt. Jij kunt hem of haar er uitstekend bij helpen. Zeker nu jouw leven in wat rustiger vaarwater is gekomen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 18-01-20

Je krijgt het druk vandaag. Niet alleen met vrienden, maar ook met een boel andere dingen. Hou je agenda dus goed bij en plan alvast wat in het vooruit. Het laatste wat je wilt is in tijdnood raken. Je bent een beetje rusteloos en iemand in je omgeving ergert zich daaraan. Hij of zij vindt het nodig om er een vervelende opmerking over te maken. Voorkom een conflict en laat je toch niet zo op de kast jagen. Kijk uit voor verkouden mensen, je bent vatbaar voor een koutje.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 18-01-20

Je zou vandaag kunnen beseffen hoe belangrijk familie kan zijn. Misschien is het niet je eigen familie, maar die van je partner. Een hechte vriendengroep zou je ook kunnen gaan beschouwen als familie. En terecht, wanneer jullie voor elkaar door het vuur gaan. Familie kun je immers niet kiezen. Het is echter des te fijner wanneer je het goed met je familie kunt vinden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 18-01-20

Vandaag zou die ene oude vete weer eens de kop op kunnen steken. Word je daar nou niet ontzettend moe van? Het wordt wel eens tijd om de strijdbijl te begraven. Jullie hoeven niet meteen de beste vrienden te worden, maar het zou fijn zijn als jullie in dezelfde ruimte zouden kunnen vertoeven, zonder elkaar in de haren te vliegen. Dat zal veel rust in jezelf scheppen, maar ook voor de mensen om je heen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 18-01-20

Je voelt je vandaag niet thuis in je eigen lichaam en geest. De kleren die in je kast hangen staan je niet aan en als je in de spiegel kijkt, lijkt het alsof je een vreemde ziet. Je vraagt je eigenlijk een beetje af hoe je bent geworden zoals je bent. Helaas kun je daar binnen een dag weinig aan doen. Het is misschien een geruststelling om te weten dat het morgen beter zal zijn. Wanneer dat niet het geval is, moet je eens serieus naar je leven gaan kijken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 18-01-20

Het is mooi hoe jij altijd klaar staat voor de mensen in je omgeving. Ook al lijk je van de buitenkant een stoer persoon, van binnen ben je eigenlijk een lieverd. Probeer die kant van jezelf soms wat meer naar buiten te laten komen, zo zullen een heleboel mensen toch anders tegen je aan gaan kijken. Dat zou wel eens in je voordeel kunnen werken. Op het liefdesvlak staat je een verrassing te wachten. Er gaat namelijk iets gebeuren wat je totaal niet had verwacht.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 18-01-20

Je maakt een inschattingsfout op het persoonlijke vlak. Oeps, want nu lopen een aantal dingen heel anders dan je had verwacht. Dat is jammer, maar dat soort dingen gebeuren nu eenmaal in het leven. Met wat creativiteit en een positieve instelling kom je hier weer redelijk snel overheen. En accepteer het maar, ook jij kunt wel eens foutje maken. Op het liefdesgebied liggen er overigens veel opties open. Ga even goed bij jezelf te rade en maak dan een keuze, gebaseerd op je gevoel én je verstand.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 18-01-20

Je hebt op dit moment een zeer interessante uitstraling voor het andere geslacht. Er is in ieder geval één persoon die geen weerstand tegen jou kan bieden. Je hebt het stiekem al wel een tijdje in de gaten, maar eigenlijk doe je er maar weinig mee. Wil je dit moment misschien zo lang mogelijk rekken? Het is natuurlijk hartstikke fijn, maar van uitstel komt afstel en dat werkt ook zo in de liefde. Je hebt nu zo veel zelfvertrouwen. Doe er dan ook iets mee! Nu heb je nog de kans.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 18-01-20

Het is goed mogelijk dat je mensen uit het verleden tegen het lijf loopt. Je krijgt niet de band terug die jullie ooit hadden, maar in ieder geval is je nieuwsgierigheid gestild. Je kunt lange en bevredigende gesprekken voeren. Als je de kans krijgt om het even wat rustig aan te doen, grijp die dan. Het is misschien wel de laatste keer in een lange tijd dat dat kan. Een vriend of vriendin stelt je voor aan iemand die een grote rol kan gaan spelen in je leven. Doe het rustig aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 18-01-20

Het is goed dat je over een gezonde dosis zelfkennis beschikt. Toch is het vervelend om te voelen dat die opmerkingen wel erg op jou van toepassing zijn. Het lijkt erop dat je expres de confrontatie aangaat met anderen en dat je felle reacties uitlokt. Een vrolijke wandeling op het liefdespad zit er voor jou even niet in. Probeer daar in te berusten en geniet in plaats daarvan van het vrijgezellenleven. Blijf ervan overtuigd dat het goed is om voor je eigen mening uit te komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 18-01-20

Het wordt een beetje vervelend dat jij en je partner overal een discussie over moeten voeren. Spelen jullie een spelletje, of zijn jullie het nergens met elkaar over eens? Discussiëren kan stimulerend werken, maar is het niet vooral vermoeiend? Probeer dingen niet mooier voor te doen dan ze zijn, rimpels gladstrijken heeft namelijk weinig zin. Wanneer iemand je constant tegenwerkt, moet je eens proberen om extra aardig te doen. Een beetje vriendelijkheid zou het namelijk kunnen doorbreken.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...