Het is vandaag dinsdag 16 juli 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 16-07-19

Vandaag zul je anderen nodig hebben om jou net dat laatste zetje te geven dat je nodig hebt om je doel te bereiken. Vlak voor de eindstreep twijfel je, en het lijkt wel of je bang bent om te slagen in je opzet. Je beseft maar al te goed dat je ergens anders aan moet beginnen zodra je deze klus geklaard hebt en je bent bang dat je jezelf niet meer zult evenaren. Deze angst is overbodig. Laat jezelf over de eindstreep duwen en geniet daarna eerst maar eens van een welverdiende rust.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 16-07-19

Je begint deze dag met weinig enthousiasme en optimisme. Inderdaad gaan er aan het begin van de dag wat kleine dingen mis, maar het zou jammer zijn om je daardoor te laten ontmoedigen en ervan uit te gaan dat alles vandaag mis zal gaan. Het is echter wel zo dat je de lat voor jezelf iets lager moet leggen dan je de laatste tijd gewend was. Ga vooral kleine concrete uitdagingen aan die een redelijke tot goede kans van slagen hebben. Dit zal je sterken in je zelfvertrouwen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 16-07-19

Je zou vandaag iets meer dan normaal problemen kunnen hebben met autoriteiten. Je hebt al snel het gevoel dat men je in een hokje wil plaatsen, en dat is juist iets waar je op dit moment geen zin in hebt. In feite is het een grote behoefte aan vrijheid die jou vandaag parten speelt. Op zich is deze vrijheidsdrang gezond, maar je zult haar moeten bedwingen om niet verzeild te raken in talrijke conflicten. Het kan helpen jezelf af te matten door fysieke inspanning.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 16-07-19

Het lijkt wel of je vandaag voortdurend door een vergrootglas kijkt, want je ziet zowat alle details van de dingen en mensen om je heen. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer, en dit maakt je erg onrustig. Je zult anderen nodig hebben om jou steeds weer tot de orde te roepen en je te helpen de grote lijnen weer te zien. Dit laatste is belangrijk, want de kans is groot dat je vandaag een beslissing moet nemen die verstrekkende gevolgen heeft voor de toekomst.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 16-07-19

Probeer jezelf vandaag eens wat meer dan gebruikelijk in anderen te verplaatsen. Je bent er de laatste tijd gewend aan geraakt voor jezelf te moeten opkomen, en bent daardoor erg op jezelf gefixeerd. De wetenschap dat men jou vandaag erg goed gezind is, zal je helpen jezelf te ontspannen en daardoor gemakkelijker door de ogen van de ander te kunnen kijken. Je zou kunnen ontdekken dat je verdenkingen jegens bepaalde personen totaal ongegrond zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 16-07-19

Met de billen bloot moeten is nooit gemakkelijk, maar vandaag zul je daar niet aan ontkomen, althans als je dat ene doel wilt bereiken dat voor jou erg belangrijk is. Misschien heb je niet alleen anderen, maar ook jezelf voorgehouden dat je alleen maar vanuit edele motieven handelde. Je zult nu moeten toegeven dat ook jij egoïstisch kunt zijn. Waarom zou je jezelf daarvoor schamen? Iedereen heeft een bepaalde mate van egoïsme nodig om te kunnen overleven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 16-07-19

Je valt vandaag van de ene dagdroom in de andere en de realiteit van het moment lijkt aan je voorbij te gaan. Dit kan behoorlijk lastig zijn als je rationele beslissingen moet nemen, en de kans is groot dat dit vandaag het geval is. Het kan geen kwaad om af en toe je hoofd onder de koude kraan te houden. Je kunt ook een vertrouwd iemand vragen je tot de orde te roepen als je weer eens afdwaalt. Zonder jezelf niet te veel af, ook al heb je het gevoel dat dit zou kunnen helpen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 16-07-19

Je hoeft echt niet altijd van de toren te blazen om gehoord te worden. Vandaag hebben juist de subtiele opmerkingen van jouw kant grote kans om door anderen opgemerkt te worden. Sterker nog, men zal veel van jouw voorzichtige suggesties enthousiast ter harte nemen. Je zou daardoor het gevoel kunnen krijgen in een leidende positie terecht te zijn gekomen. Neem deze niet al te gretig aan, want je hebt onvoldoende informatie om het heft in handen te nemen. Laat dat liever aan een ander over.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 16-07-19

Vandaag heb je veel kans om tot een prestatie te komen waarop je terecht trots mag zijn. Wat jammer nou dat er geen enthousiast publiek is en dat je een verdiend applaus moet ontberen. Trek het jezelf niet al te zeer aan, want het ligt niet aan jou. De anderen zien het belang van je prestatie niet in. Wacht dus niet op bevestiging, maar ga verder met je volgende taak. Binnenkort zullen de anderen vanzelf inzien hoe belangrijk jouw inzet was en word je alsnog in de schijnwerpers gezet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 16-07-19

Je kunt vandaag het gevoel hebben dat niemand zich iets van jouw woorden aantrekt. Sterker nog, je hebt het gevoel dat je aanwezigheid er nauwelijks toe doet. De kans is groot dat je jezelf genegeerd voelt, maar dan maak je toch een grote fout. Je moet het zo zien dat je voor de anderen vertrouwd bent, en dus geruststellend. Het doet er niet zoveel toe wat je precies zegt. Je kunt dit vandaag maar beter accepteren dan te proberen andermans expliciete aandacht te forceren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 16-07-19

Je voelt jezelf vandaag uitgesproken lui en je zou om die reden een hekel aan jezelf kunnen hebben. Is het echter wel luiheid? Het is meer waarschijnlijk dat je jezelf niet opgewassen voelt tegen een bepaalde taak. Het kan ook zijn dat deze taak jou achteraf bezien is opgedrongen. En ook al zou je lui zijn, is dat dan zo’n ramp? Iedereen is wel eens lui en jij vormt daarop geen uitzondering. Jezelf daartegen verzetten kost zoveel energie dat je morgen misschien nog luier bent!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 16-07-19

Je emoties gaan vandaag met je op de loop en zorgen voor conflicten met een dierbaar iemand. Het lijkt allemaal met jaloezie van doen te hebben. Je hebt het gevoel niet meer belangrijk te zijn voor de betreffende persoon en probeert diens ongedeelde aandacht af te dwingen. Dit heeft echter een averechts effect, zeker als je hem of haar van iets onterechts beschuldigt. Hij of zij zal jou daardoor namelijk inderdaad gaan vermijden, en dit bevestigt jou in je wantrouwen.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...