Het is vandaag maandag 10 augustus 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 10-08-20

Wat geld betreft loopt het niet zoals je hoopt. Je moet nog een rekening betalen of je krijgt toch niet dat ene extraatje waar je op gehoopt had. Daardoor blijft er weinig geld over om iets leuks mee te doen. Je kunt allerlei nieuwe mensen tegenkomen, die natuurlijk spannende dingen te melden hebben. En daar ben jij altijd weer voor in. Denk niet meteen dat je jouw nieuwste beste vriend of vriendin hebt ontmoet, want dan kom je bedrogen uit.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 10-08-20

Je bent vandaag veel bezig met huis en familie - en dat is goed nieuws. Nu krijg je de kans om familie-issues op een heel fijne manier op te lossen. Ook een goed moment om je huis opnieuw in te richten en aan te kleden, trouwens. Ook komt er een flinke focus op jouw carrière te liggen, waardoor de kansen voor het oprapen liggen. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of naar een hoger inkomen? Dit is het juiste moment om het te regelen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 10-08-20

Je denkt dat je duidelijk bent naar de mensen om je heen, maar je wordt verkeerd begrepen. Dat kan in kleine dingen zitten, zoals afspraken. Helaas kan het ook in grote dingen spaak lopen. Wanneer jullie niet op één lijn zitten, wordt het lastig. Misschien hebben andere mensen wel heel zinnige filosofieën. Raak dus met mensen in gesprek, dan kun je misschien het één en ander oppikken. Andersom kunnen mensen natuurlijk ook van jou leren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 10-08-20

Wanneer je alle problemen voor jezelf houdt, zul je het zwaar krijgen. En niet alleen vandaag. Wanneer je dit volhoudt, zal het zich ontwikkelen. Denk goed na voordat je iets gaat zeggen. Je hebt zo veel te doen en zo weinig tijd. En zo veel mensen die je tegenstrijdige adviezen geven! Je rent als een kip zonder kop rond om iedereen tevreden te houden en te doen wat voor iedereen het beste lijkt. Maar welke adviezen snijden hout en welke moet je vergeten?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 10-08-20

Let op je uitgaven als je gaat shoppen, want de kans is vandaag groot dat je in de richting wordt gedreven van dure spullen. Je hebt zin om je op te doffen en je wilt opgemerkt worden als je een kamer binnenkomt. Een taxirit kan informatie opleveren, dus houd wat zich om je heen afspeelt goed in de gaten. Benader elke situatie op praktische wijze. Journalisten en auteurs kunnen met een schrijversblok te maken krijgen. Besteed tijd aan vrienden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 10-08-20

Het zou goed zijn om vandaag duidelijk te maken aan de mensen om je heen wat jou nou dwars zit. Zij kunnen niet weten dat er iets speelt bij jou, ze kunnen immers jouw gedachten niet lezen. Neem geen risico's als jouw financiële situatie wankelt. Herstel is mogelijk als je je uitgaven tijdelijk beperkt. Laat vrienden niet schieten om meer tijd te geven aan je geliefde. Dingen die je kwijt was komen ineens op vreemde plaatsen tevoorschijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 10-08-20

Als single ben je stapelverliefd op iemand. Deze persoon heeft dat niet in de gaten, omdat jij het totaal niet laat blijken. Pak het anders aan als je hem of haar wilt veroveren. Verder staat je agenda vol met afspraken en de dag verloopt niet normaal. Na alle hectiek begint deze dag gelukkig weer rustig. Geen bomvolle agenda meer; veel minder afspraken en verplichtingen. Dat geeft je de kans tot spontane acties. Eindelijk kun je weer je eigen gang gaan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 10-08-20

Je mag vandaag rekenen op extra veel lieflijkheid in alles wat met conversaties en correspondentie te maken heeft. Bovendien ben je extra charmant. In plaats van mensen te overdonderen met je mening, overtuig je ze voorzichtig van je gelijk. Hierdoor heb je ook meer kansen in de liefde. Alles wordt ineens een stuk romantischer. Dit combineer je met een honger naar reizen. Richt je pijlen dus op een exotisch strand of een hippe hoofdstad.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 10-08-20

Deze dag kan het best omschreven worden als bizar. Je ontmoet de vreemdste types, maar die kunnen je op de één of andere manier toch inspireren. De ochtend is nog maar nauwelijks begonnen en jij hebt je alweer ontpopt tot een ware workaholic. Probeer door ontspanningsoefeningen en meditatie innerlijke rust dingen weer in hun juiste verhouding te kunnen zien. Laat je jaloerse kant voor wat-ie is. Daar scoor je geen punten mee in je relatie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 10-08-20

Je bent vandaag niet in een al te best humeur. Dat kan zorgen voor botsingen met de mensen om je heen. Ze zijn immers niet allemaal even vol begrip voor jouw buien. Zorg ervoor dat het je relatie met een voor jou belangrijk persoon niet beïnvloedt. Probeer open te staan voor nieuwe invloeden. Je doet de dingen graag zoals je ze gewend bent, maar het kan ook anders. Verandering is niet altijd verslechtering. Er kunnen ook heel veel goede dingen in zitten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 10-08-20

Je krijgt te maken met dierbare vriendschap en vriendelijke relaties. Gezamenlijk bezit kan echter voor een probleem zorgen. Bescherm je belangen en doe wat onderzoek. Er kan zich achter je rug een duister zaakje afspelen. Een goed moment om nieuwe doelstellingen te formuleren en een droom na te streven. Je kunt tot een nieuw inzicht komen wie je bent. Als je iets graag wilt doen, maar geldgebrek belemmert je, dan lijkt een positieve verandering op til.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 10-08-20

Je hebt zo vaak leuke en originele ideeën, je durft ze alleen niet zo snel uit te voeren. Gelukkig is dat vandaag anders en dat legt je geen windeieren. Dit inspireert je om nog meer dingen echt te gaan ondernemen. Jouw gezondheid is gebaat bij meer beweging. Door goed naar de buren te luisteren kun je iets bijzonders te weten komen. Verricht ook eens wat herstelwerkzaamheden aan je huis. Je zult blij zijn wanneer deze dag voorbij is.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...