Het is vandaag woensdag 4 augustus 2021

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 04-08-21

Je hebt een aantal goede ideeën, alleen weet je niet hoe je ze in de praktijk moet brengen. Laat het even voor wat het is en onderzoek dit op een ander moment met een vriend of vriendin. Je energielevel laat op dit moment toch weinig actie toe. Slapen doe je nu meer dan anders en dromen ook. Dat heb je hard nodig. Het is een fijne dag voor zon, lekker eten en drinken en goed gezelschap. En je bent er momenteel helemaal voor in de stemming.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 04-08-21

Wees vandaag zelf jouw beste gezelschap. Door je terug te trekken zul je ontspannen en gaat je creatieve kraantje weer open. Kies je woorden zorgvuldig als je kritiek op anderen hebt. Controleer de feiten en doe dat dan nog een keer. Deze dag staat in het teken van rust, ontspanning en reflectie. De sterren zorgen voor een rustige sfeer. Je blijft moeiteloos in evenwicht en mag bovendien rekenen op een flinke dosis schoonheid en sensualiteit.

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Tweelingen 04-08-21

Deze dag is bedoeld om met beide benen op de grond terecht te komen en prioriteiten te stellen. Dat kan zelfs al om heel simpele dingen gaan. Door de stand van de sterren is de kans groot dat er van alles misloopt. Aan jou is het dan ook de taak om orde in de chaos te scheppen. Ga vandaag zeker geen ruzie maken met je baas, want dat kan vervelender uitpakken dan je dacht. Stel het nog maar even uit. Dan ben jij namelijk rustiger en je baas toegankelijker.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 04-08-21

Dit wordt een voorspoedige dag, of je nu leuke afspraken hebt of niet. Je mobieltje staat niet stil en er komen veel mensen bij je over de vloer. Of je nu boos wordt of je laat de zaak gewoon over je heen komen, het resultaat van je reactie op de buitenwereld zal nagenoeg hetzelfde zijn. Voor jezelf is het natuurlijk beter om de rust te bewaren. Je zult geduld moeten hebben. De ontwikkelingen waar jij op zit te wachten, hebben nou eenmaal hun tijd nodig.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 04-08-21

Het belooft vandaag een zwaar dagje voor jou te worden. Een aantal heftige gebeurtenissen volgt elkaar in rap tempo op. Je zult alle zeilen moeten bijzetten om stand te houden in dit zware weer. Wees flexibel. Geneer je niet als je een beetje zelfzuchtig bent. Je hebt momenteel wat meer ruimte nodig, terwijl anderen juist zullen proberen gebruik te maken van jouw hulpvaardigheid. Je moet je medemens natuurlijk wel met respect blijven behandelen.

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Maagd 04-08-21

Iemand zoekt de laatste tijd steeds meer toenadering tot jou, maar jij bent erg terughoudend. Dat heeft te maken met een teleurstelling van een tijd terug. Probeer dat los te zien van deze nieuwe situatie. Een financiële kwestie kan de goede verhoudingen tussen partners of goede vrienden verstoren. Er staat gelukkig een lekker rustige dag voor de deur. Jij kunt samen met je partner of een goede vriend in harmonie genieten van de dag.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 04-08-21

Je merkt vandaag weer wat vooruitgang op het gebied van dromen en creativiteit. Durf je onderbewuste in te duiken om inspiratie op te doen. Gelukkig zul je genoeg energie hebben om deze drukke dag aan te kunnen maar zit jezelf niet te veel achter de broek, want dat zal tot irritatie leiden als anderen jouw tempo niet kunnen bijhouden. Pas op voor kleine verwondingen, want een klein wondje kan stiekem toch grote ongemakken veroorzaken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 04-08-21

De afgelopen periode stond het leven een beetje ‘on hold’. Vanaf vandaag beweegt jouw leven gelukkig weer de goede richting uit. Stel je open voor de veranderingen die op je pad komen. Het kost je moeite om op gang te komen. Neem als dat kan de ochtend vrij. Let op je woorden in gezelschap, en dan vooral op je werk; je kunt er iets uitflappen wat vervolgens tegen je gebruikt kan worden. Daar krijg jij slapeloze nachten van. Voorkomen dus!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 04-08-21

Je verheugt je ontzettend op een aankomende familiegelegenheid, thuis of bij familie. Toch gooit je energielevel helaas een beetje roet in het eten. Door alle hectiek blijft er weinig puf over om er van te genieten. Breng nu veranderingen aan als je ongelukkig bent in je huidige woonomgeving. Door je aan te sluiten bij een nieuwe groep of club kun je het leven in een ander perspectief gaan zien. Geldzaken vragen meer oplettendheid. Check je saldo vaker!

© tekst Astro MediaDaghoroscoop Steenbok 04-08-21

Deze dag staat in het teken van geld. Maar daar gaat een grotere vraag achter schuil: hoeveel vind jij jezelf eigenlijk waard? Durf je niet na te denken over dat soort diepe waarheden, dan maak je je zorgen over financiële zekerheid. Open een spaarrekening en zet er meteen wat geld op. Met zelfbeheersing en doorzettingsvermogen kom je tegenslagen te boven, of deze nu betrekking hebben op mensen of omstandigheden. De liefde gaat een stabiele fase tegemoet.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 04-08-21

Los van je persoonlijke of professionele positie kun je nu duidelijke vorderingen maken. Investeer verstandig in datgene wat voor jou voor de hand ligt. Doe ook iets aan je algemene ontwikkeling, zeker als je aast op een andere carrière. Jij wilt alleen zijn en nadenken. Aanrakingen laten je haren recht overeind staan en dat terwijl je eigenlijk zo'n knuffel kunt zijn. Wijs je geliefde niet de deur, hij/zij houdt meer van je dan je denkt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 04-08-21

Je bent openhartige in de relatie. Je vertelt je partner je idealen en je toekomstplannen. Het wordt daardoor een romantische avond vol liefde en erotiek. Dat vraagt om nog meer openheid. Als single leg je vandaag in een oogwenk contact. Je verlegenheid verdwijnt vanavond als sneeuw voor de zon en dat werkt! Het wordt een topavond. Je hebt vandaag wel een beetje moeite met nieuwigheden. Je moet gewoon even wennen, dus geef het een kans.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Hart & Ziel Orakelkaarten

Deze prach­tige orakel­kaarten van Toni Carmine Salerno geven ant­woord op al je vragen over de liefde, het leven en de zin van ons bestaan.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...