Het is vandaag vrijdag 20 september 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 20-09-19

Als je een zakelijk besluit wordt opgedrongen, reageer dan niet te negatief. Als hooggeplaatste mensen jouw reactie zien, kan dat toch best grote gevolgen hebben. Houd je mening liever voor je en kijk op een later tijdstip wat de consequenties van dat besluit precies voor jou inhouden. Als er spanningen zijn in je relatie zullen die nu bloot komen te liggen. Ook al zal dat even vervelend zijn, zie het als een kans om jullie relatie te verbeteren en nog dichter tot elkaar te komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 20-09-19

Vriendschappen en sociale contacten spelen een belangrijke rol in je leven. Je voelt je geliefd en mensen willen ook graag met jou praten over de dingen die hen bezighouden. Dat is natuurlijk fantastisch voor die mensen, maar jij krijgt ineens zo veel problemen over je heen gestort dat je nauwelijks meer een oog dicht doet. Toch wil je graag iets voor hen betekenen en meer dan alleen luisteren. Je biedt praktische hulp en je bewijst dat je de daad bij het woord voegt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 20-09-19

Je hebt niet zo veel energie en je hebt de behoefte om stilte en rust op te zoeken. Maak dus van je eigen huis een soort toevluchtsoord. Verzamel dingetjes om je heen die je mooi of lekker vindt en maak zoveel mogelijk tijd vrij voor jezelf. Je zult merken dat het een soort therapeutische werking heeft. Tegelijkertijd wil je graag praten over je gevoelens, want ook jij kunt niet alles zelf oplossen. Zoek dan naar mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij. Alleen zij kunnen jou echt begrijpen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 20-09-19

Tussen jou en je geliefde loopt het niet helemaal op rolletjes. Jullie moeten wat irritaties te lijf gaan, voordat ze zich opstapelen tot één groot probleem. Natuurlijk zul je in sommige gevallen wat water bij de wijn moeten doen, maar laat het niet ten koste gaan van je eigen behoeftes. Je partner heeft immers een relatie met jou, omdat jij bent wie je bent. Dat moet je niet weg gaan cijferen. Als je een belangrijke bespreking hebt, kies dan zorgvuldig je woorden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 20-09-19

Hoe mooi jij je ook voor probeert te doen, echte vrienden prikken daar zo doorheen. En ze waarderen jou om je karakter. Het gaat ze niet om het feit of je populair bent, of om de kleding die je draagt. Is dat wel het geval, dan weet je dat het geen echte vrienden zijn. Je hebt goede zakelijke ideeën en iemand ziet dat. Je doet het beter dan je zelf in de gaten hebt. Wanneer je complimenten krijgt, neem ze dan ook aan. Word er niet verlegen van, maar doe er iets positiefs mee.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 20-09-19

In een relatie draait het altijd om geven en nemen. Het moet namelijk in een goed evenwicht zijn. Zorg ervoor dat jij niet de enige bent die alsmaar moet geven, want ook aan jouw goedgeefsheid komt een einde. Dat is op het moment dat je leeg bent en dat is geen vrolijk vooruitzicht. Trek dus op tijd aan de bel en houd jullie relatie in balans. Dit geldt niet alleen voor liefdesrelaties. In vriendschappen werkt het precies hetzelfde. Je hoeft natuurlijk niet alles op een gouden weegschaaltje te wegen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 20-09-19

Je krijgt vandaag misschien de kans om jezelf te bewijzen. Grijp die kans! Het zou je namelijk wel eens ver kunnen brengen. Dan ben je weer een stukje dichter bij het verwezenlijken van je droom. Ook vrienden kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Ze kunnen je helpen met die kleine dingetjes die je net niet lukken, of waar je eigenlijk niet genoeg tijd voor hebt. Probeer echter een tijdje ver weg te blijven van andermans problemen. Je moet nu echt even aan jezelf denken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 20-09-19

Je kunt (weer) iets met een school te maken krijgen. Misschien ga je aan een nieuwe opleiding beginnen, of je moet iets regelen voor een schoolgaand kind. Het is in ieder geval een inspannend werkje om alles goed voor elkaar te krijgen. Lees alles dan ook drie keer na, voordat er iets fout gaat. Een goede vriend of vriendin bereikt iets heel bijzonders en je bent dan ook erg trots op hem of haar.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 20-09-19

Iemand in je omgeving doet zomaar iets aardigs voor je. Dat is heel leuk, maar het kan best zo zijn dat er een addertje onder het gras schuilt. Neem het gebaar vriendelijk aan, maar blijf toch kritisch. Het zal je later wel duidelijk worden wat er achter zat. Als iemand je uit balans probeert te brengen, blijf dan toch stevig in je schoenen staan. Het is even lastig, maar zeker noodzakelijk voor je zelfvertrouwen. Houd goed in de gaten dat je je eigen grenzen niet overschrijdt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 20-09-19

Wanneer je collega’s in tijdnood komen, help ze dan een handje. Zeker als jij je werk allemaal keurig af hebt. Het zorgt ook voor een betere sfeer op de werkvloer als het niet ‘ieder voor zich’ is. Een hecht team is altijd gezelliger en het is ook stuk makkelijker om mee te werken. Je zoekt nu graag hectische situaties op, want je kunt geen rust in hoofd of in je lijf krijgen. Probeer eens om jezelf in het zweet te werken in de sportschool. Dan kun je ’s avonds uitgeput je bed in stappen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 20-09-19

Je zit al een hele tijd tegen dat moeilijke telefoontje aan te hikken. Pak gewoon de telefoon en stel het niet langer uit. Wanneer je eenmaal aan het praten bent, komt het vanzelf. Wanneer je ophangt, zul je merken dat je je een stuk meer opgelucht voelt. Wanneer je iemand tegenkomt die je erg leuk vindt, neem dan rustig de tijd. Als je dit langzaam laat ontplooien, zou het wel eens iets heel moois kunnen worden. Wil je een goede band scheppen, dan moet je het niet overhaasten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 20-09-19

Probeer zorgvuldig je tijd in te delen, want je krijgt te maken met allerlei dingen die snel afgerond moeten worden. Als je een moeilijk beslissing moet nemen, mag je er gerust nog een nachtje over slapen. Als je alles nog een keer goed overdenkt, kom je er vast wel uit. Voor de liefde ziet het er gunstig uit. Je weet namelijk precies hoe je van sommige situaties gebruik moet maken. Je zet jezelf krachtig neer en je hebt veel doorzettingsvermogen. En je kunt nu gemakkelijk voor iemand vallen.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...