Het is vandaag zaterdag 22 februari 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 22-02-20

Je kunt niet altijd optimaal functioneren. Af en toe heb je gewoonweg een 'off-day' en dat kun je alleen maar accepteren. Het is vervelend, maar je bent ergens ingetrapt. Toch zul je je met dat feit moeten verzoenen. Het heeft geen zin om je hoofd erover te blijven breken. Je kunt er nu namelijk niks meer aan veranderen, je kunt hooguit de consequenties proberen te verzachten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 22-02-20

Je bent vandaag in staat tot goede prestaties. Ook jouw meerderen staan te kijken van de dingen die je vandaag voor elkaar krijgt. Dan zal al dat harde werk je nu misschien ook wat meer gaan opleveren. Dat heb je wel verdiend. De beloning komt misschien in een andere vorm dan je had verwacht, maar als je het goed bekijkt was het de moeite waard. Je kunt de dingen niet altijd sturen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 22-02-20

Je zit in een erg drukke periode. Je vindt dat je eigenlijk wel genoeg hebt gedaan en dat je een verzetje hebt verdiend. Je zou daarom vandaag in een feestelijke stemming kunnen zijn, en het is erg verleidelijk om daaraan toe te geven. Helaas zijn er serieuzer dingen te doen en het lijkt raadzaam deze eerst af te werken, ook al heb je er geen zin in. Dan kun je daarna pas écht ontspannen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 22-02-20

Je kunt jezelf belonen voor je noeste arbeid door bijvoorbeeld naar de kroeg om de hoek te gaan, of gewoon een lekker bad te nemen. Maak het echter niet te laat, want dan heb je er morgen spijt van. Zoek het plezier in de kleine dingetjes, dat geeft je waarschijnlijk de meeste voldoening. Dat zijn namelijk de dingen die je bij je kunt houden en die je echt vrolijker maken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 22-02-20

Je zit met je handen in het haar. Wat moet je nou toch met deze situatie aan? Je piekert je suf. Vandaag kun je dus best wat hulp gebruiken. De dingen dreigen je boven het hoofd te groeien en er kan wel eens een burn-out aan zitten komen. Grijp dat hulpaanbod van die ene persoon dan ook met beide handen aan. Dit geeft je de kans om weer een beetje op adem te komen, zodat je door kunt zetten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 22-02-20

Je zou eens wat vaker nee moeten zeggen, neem niet te veel hooi op je vork. Op die manier voorkom je dat de dingen zich al te zeer opstapelen en dat je al het werk niet meer kunt overzien. Het praten kan je vandaag letterlijk duur komen te staan. Niet te veel kletsen dus. Je rebbelt maar door en daardoor praat je al snel je mond voorbij. Mensen zouden ook kunnen denken dat je niet werkt, omdat je zit te praten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 22-02-20

Als je heel eerlijk bent kun je van jezelf zeggen dat je een rommelkont bent. Je ruimt dingen op, maar een dag later is het weer een bende. Soms kom je er niet onderuit om orde op zaken te stellen. Vandaag is het zo'n dag. Waarschijnlijk heb je er zelf al genoeg van om steeds naar dingen te moeten zoeken en elke keer die stapels op en neer te schuiven. En je kunt ook niet meer gerust voor de televisie hangen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 22-02-20

Probeer eens wat meer systematiek aan te brengen in je administratie. Zorg er wel eerst voor dat alle dringende rekeningen betaald zijn. Dan kun je met een schone lei beginnen. Je geeft iemand een goed advies. Het werkt en dat terwijl niemand een veer hoeft te laten. Was het altijd maar zo makkelijk. Maar misschien lijkt het wel makkelijker dan het is. Heb jij niet iets over het hoofd gezien?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 22-02-20

Je voelt je vaak alleen en dat is misschien een kwaaltje van het tijdperk waarin we leven. Mensen lopen al te vaak aan elkaar voorbij. Soms merken we het zelfs niet eens op wanneer een bekende ons passeert. Let daarom vandaag eens speciaal op de mensen om je heen. De kans is groot dat je die blik van herkenning tegenkomt en dat je samen om iets kunt lachen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 22-02-20

Je bent de sleur een beetje beu. Altijd maar verplichtingen en rekeningen. Vandaag glijdt er echter misschien eens iets anders door je brievenbus dan steeds maar weer die rekeningen en reclamefolders. Het zou bijvoorbeeld een uitnodiging kunnen zijn voor een reünie of een feestje. Denk er niet te lang over na en ga gewoon op de uitnodiging in. Het belooft iets leuks op te leveren.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 22-02-20

Het is leuk om eens een onverwacht kaartje te sturen. Je maakt er iemand erg blij mee en daardoor voel jij je ook een stuk beter. Je bent graag bezig met je fantasieën en al dat dagdromen moet je ook vooral blijven doen. Jouw ideaalbeelden houden jou op de been. Houd echter wel in de gaten dat de zaken in de echte wereld er een beetje anders voor staan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 22-02-20

Het werk blijft zich maar opstapelen, je kunt je er maar niet doorheen werken. Je denkt dat je vroeg of laat onder die berg zult bezwijken. Toch komt er een moment dat alles ineens voor de bakker is. Al kun je dat nu nog niet bevatten. Op dat moment zul je beseffen dat je ongelooflijk veel werk hebt afgeleverd en dat is ontzettend bevredigend. Wat zul jij goed slapen!

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...