Het is vandaag donderdag 14 november 2019

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 14-11-19

Vandaag heb je de kans om een aantal zaken af te ronden. Daardoor kun je wat dingen van je af zetten, je liep er namelijk al een tijdje mee rond. Je gestresste en gehaaste gevoel heeft plaats gemaakt voor een gevoel van tevredenheid. Waarschijnlijk heb je jezelf de laatste tijd een beetje voorbij gelopen en nu neem je eindelijk de rust die je al zo lang nodig had.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 14-11-19

Je kunt niet altijd doen wat een ander wil. Soms moet je je eigen pad volgen, zonder je al te veel zorgen te maken. Helaas heeft iemand in jouw nabije omgeving het gevoel dat hij of zij wel erg weinig steun aan jou heeft. Je belooft wat meer dan je eigenlijk waar kunt maken. Helaas kun je dat niet toegeven. Dat heeft tot consequentie dat je er een schepje bovenop moet doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 14-11-19

Bepaalde zaken uit het verleden kun je maar beter laten rusten. Het is het niet waard om al die dingen weer op te rakelen. Je trekt namelijk een hele beerput open. Je partner en jij zijn allebei waarschijnlijk zeer gestresst. Jullie krijgen ruzie over minuscule akkefietjes en de boel lijkt af en toe wel te ontploffen. Probeer rekening te houden met elkaars incasseringsvermogen en houd soms bepaalde dingen voor je.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 14-11-19

Je hebt lang gewikt en gewogen, maar uiteindelijk zul je in de liefde toch echt een beslissing moeten nemen. Het kan zijn dat het binnen de familie wat gaat rommelen. Je hebt je familie immers niet voor het uitkiezen en het kan dus zo zijn dat bepaalde familieleden niet zo goed met elkaar boteren. Het zou verstandig zijn om je zo veel mogelijk afzijdig te houden, want niets is zo riskant als partij trekken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 14-11-19

Er doet zich vandaag waarschijnlijk een situatie voor waarin je van de nood een deugd kunt maken. Blijf alles dus positief inzien. Het is tijd voor de grote schoonmaak. Misschien heb je de afgelopen tijd je huishoudelijke taken wat laten versloffen. Helaas lossen deze dingen zich niet vanzelf op, je moet het allemaal zelf doen. Trek er dus een dag voor uit en sla eens flink aan het poetsen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 14-11-19

Je hoort vandaag iets waar jij je voordeel mee kunt doen. Wees dus alerter dan gewoonlijk. Je hebt het helemaal gehad met je image, je uiterlijk. Je vindt dat het tijd is voor een rigoureuze metamorfose. Bijvoorbeeld een ander kapsel, of een andere haarkleur. Je hebt zin om te gaan winkelen en je een nieuwe stijl aan te meten. Dat is allemaal prima, maar sla je er niet een beetje te ver in door?

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 14-11-19

Als je niet weet wat je moet doen, is het verstandig om een overzicht te maken. Dat zal je het nodige inzicht verschaffen. Bepaalde zaken moet je nu dringend regelen. Misschien ga je binnenkort verhuizen. Heb je dan wel aan alle verhuisberichten gedacht? En heb je alles geregeld wat betreft elektriciteit, televisie of internet? Het kan ook zijn dat je een rekening bent vergeten te betalen. Kijk het maar eens goed na.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 14-11-19

Je bent erg opgelucht. Je verwachtte nogal slecht nieuws, maar dat valt achteraf toch ontzettend mee. Kijk vandaag uit met gloeiende voorwerpen of conversaties. Het kan zijn dat je je mond brandt aan te hete koffie of thee, of een verhitte discussie. Misschien draai je ergens een peertje uit dat je niet lang genoeg hebt laten afkoelen. Het is dus uitkijken geblazen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 14-11-19

Je hebt heel wat plannen en het wordt passen en meten om ze ook allemaal daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Bepaalde personen uit het verleden kunnen jouw gemoedstoestand vandaag erg beïnvloeden. Misschien kom je iemand tegen die je al lang niet meer hebt gesproken en raken jullie geanimeerd in gesprek over vroeger tijden. Helaas kan het ook wat minder positief zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 14-11-19

Je hebt maar weinig zin om naar dat evenement of etentje te gaan. Het is verstandig om je daar even overheen te zetten, je aanwezigheid wordt namelijk zeer gewaardeerd. Je hebt de laatste tijd de neiging om veel ongezonde voeding tot je te nemen. Het is snel en gemakkelijk en dus ook zeer verleidelijk. Het is echter niet zo goed voor je lichaam. Probeer wat vaker de tijd te nemen om te koken met verse producten en bij voorkeur veel groenten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 14-11-19

Je had een rustig weekje voor de boeg, dacht je. Helaas krijg je wat meer aan je hoofd dan je had gepland. Je kunt niet meer doen dan je best, toch? Bij een bepaald persoon heb je toch een beetje een vreemd gevoel. Hij of zij doet altijd erg aardig, maar is dat wel gemeend? Jij zet er zo je vraagtekens bij. Misschien is die persoon gewoon geïnteresseerd in jou, maar jij houdt de boot een beetje af.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 14-11-19

Een bijzondere en lieve vriend of vriendin organiseert iets leuks. Het kan voor jou speciaal zijn, maar ook iets om met een groep te doen. Ben jij de laatste tijd wel genoeg aan ontspanning toegekomen? Je wordt opgeslokt door je dagelijkse verplichtingen en je neemt niet de tijd om daar eens van bij te komen. Het is dus een goed voornemen om jezelf in het weekend dus eens lekker te verwennen.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...