Het is vandaag zaterdag 28 maart 2020

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 28-03-20

Je kunt deze dag optimaal gebruiken door te denken in kansen en mogelijkheden. Daardoor zou het zinvol kunnen zijn om vandaag eens een risico te nemen. Wees niet al te bang om buiten de jou zo vertrouwde lijntjes te kleuren en gewoon eens nieuwe dingen uit te gaan proberen. Hoe meer jij jezelf tot de grens durft te pushen, hoe groter de kans is op succes. Ga dus nu de vele ideeën uitproberen waar jij al zo lang mee rondloopt!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 28-03-20

Je reageert vandaag wat feller dan anders en jouw omgeving weet niet zo goed wat ze daarmee aan moet. Ook jij weet niet direct waar dit gedrag vandaan komt. Ga daarom aan de slag met de dingen die je dwars zitten. Dan zal de rust vanzelf weer terugkeren en word je weer jezelf. Sloof je niet al teveel uit tijdens het sporten, want voor je het weet heb je een blessure te pakken. Dan ben je nog veel verder van huis. Je hoeft je niet te bewijzen!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 28-03-20

Je voelt veel druk vandaag, maar ondanks de vele to-do-lijstjes die jij hebt gemaakt verschuift jouw focus vandaag naar het relatiegebied. Je verwaarloost je geliefden een beetje terwijl je hard probeert die deadlines te halen. Dat is natuurlijk vragen om problemen. Je moet toch een keer prioriteiten gaan stellen, want op deze manier kun je niet aan de gang blijven. De mensen om je heen zullen het een keer beu worden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 28-03-20

Jij leek in een bodemloze put van humeurigheid te zitten. Gelukkig begin je daar nu eindelijk vanuit omhoog te klimmen en krijg je langzaamaan wat meer energie. Daardoor wordt jouw dag er ineens een stuk vrolijker en feestelijker op. En nu ga je je ineens vastklampen aan die duistere, stormachtige fase waarover je daarnet nog diepongelukkig was. Jij blijft qua gevoelens toch een ingewikkeld persoon, maar maak het niet te moeilijk!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 28-03-20

De vreemde kant van je karakter laat vandaag van zich horen. En dat is precies op tijd om er de mensen in jouw omgeving compleet mee te verrassen. Je hebt waarschijnlijk helemaal niet door dat je gedrag behoorlijk bizar is, want voor jou voelt het allemaal heel normaal. Anderen kunnen het anders best een beetje schokkend vinden. Probeer je een beetje in te leven hoe het over zal komen voor de ander, dan zul je je anders uitdrukken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 28-03-20

Jouw sociale leven staat vandaag op het punt om in alle hevigheid los te barsten, want ook digitaal kan er van alles te doen zijn. Wees overal op voorbereid, want aan het einde van jouw dag zal je agenda vast vól met fijne afspraken staan. Je hebt veel energie om in je werk te steken en dat kun je ook goed gebruiken. Je wilt knopen doorhakken en beter presteren. Probeer het alleen niet te overdrijven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 28-03-20

Je concentratievermogen is super. Een ideale dag dus om een sollicitatie, spreekbeurt of presentatie voor te bereiden. Ook studeren gaat je gemakkelijk af. Als single heb je 's avonds misschien een spannende ontmoeting. Al snel vliegen de (digitale) vonken er vanaf. Er doet zich een situatie voor waarin je van de nood een deugd kunt maken. Blijf alles dus positief inzien en raak niet meteen in paniek als je een kleine hobbel in de weg tegenkomt. Het is tijd voor een flinke dosis zelfkennis.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 28-03-20

Misschien kan een vriend of vriendin je vandaag helpen bij de laatste loodjes van een bepaalde taak. Die loodjes wegen immers altijd nog het zwaarst. Daarna kun je heel lang nagenieten van het resultaat van al dat harde werk. Zin of geen zin, het wordt ontzettend druk. Iedereen wil wat horen maar de zo zorgvuldig gekozen tekst komt helemaal niet aan. Jammer maar helaas. Volgende keer beter. Het ligt gelukkig niet (helemaal) aan jou.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 28-03-20

Je uitgavenpatroon ziet er helaas niet zo rooskleurig uit. De verleidingen zijn erg groot. Ook je verzorgende aard steekt weer de kop op. In jouw buurt is er geen hongerige maag te vinden. Je bent klaar om de vriendschap naar een hoger niveau te tillen - hoger dan je ooit hebt gedurfd. Niet omdat je voelt dat je hem of haar kwijtraakt als je dat niet doet, maar omdat je het zelf wilt. Je nieuwe levenshouding is zowel sexy als gevoelig op hetzelfde moment.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 28-03-20

Je kunt je soms wat alleen voelen. Het is handig om je dan bijvoorbeeld bij een internetclub aan te sluiten. Je ontmoet daar snel en ongedwongen veel verschillende mensen. Op je werk zijn er wijzigingen. Maar jij hebt niets te vrezen. Je begint op een steeds langzamer tempo te werken, terwijl het einde eigenlijk al bijna in zicht is. Als je even goed kijkt, zie je dat je alleen nog details hoeft af te werken en daar hoef je heus niet alles voor stil te leggen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 28-03-20

Het zou verstandig zijn om ook de mensen te waarderen, die niet volgens jouw patroon leven. Jij bent ook niet alwetend en je maakt vast wel wat fouten in je leven. Daar leren we nou eenmaal van. Je hebt eigenlijk helemaal geen zin in ruzie, maar helaas moet je erg je best doen, wil dat je ook daadwerkelijk lukken. Houd je vandaag dus zoveel mogelijk in om de lieve vrede te bewaren. Je lijkt een nieuw vertrouwen in jezelf te hebben gevonden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 28-03-20

Vandaag heb je eindelijk de kans om een aantal zaken af te ronden. Daardoor kun je wat dingen van je af zetten, je liep er namelijk al een tijdje mee rond. Je voelt dat er een last van je schouders valt. Je seksleven ondergaat ook een nieuwe impuls. Of je wederhelft heeft gadgets aangeschat, of hij of zij is ineens veel gewilliger. Hoe dan ook, de passie is terug. Zoek elkaar lekker op tussen de lakens, je mag gerust van elkaar genieten.

© tekst Astro MediaCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...

Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...