AstroMirakel: De Opening

Geschikt voor diverse vraagstukken

Deze kaartlegging legt de verborgen lagen van je vraag bloot en werpt een helder licht op de situatie.

De twee planeetkaarten onthullen de essentie van de kwestie en laten zien waar de kern van de zaak werkelijk ligt. Het zichtbare aspect dat naar voren komt, toont hoe dit op dat specifieke moment van invloed is en kan verborgen facetten onthullen die wellicht tot op dat moment over het hoofd zijn gezien.

Het is belangrijk te benadrukken dat de uitkomst niet per se negatief hoeft te zijn; er bestaat evenzeer de mogelijkheid dat er een positief aspect naar voren komt. In dat geval kan dit je zelfvertrouwen versterken, met name als je aanvankelijk twijfels had over je aanpak. In wezen biedt deze kaartlegging ruimte en werpt ze een verhelderend licht op de diepere achtergrond van je vraag, wat je een breder perspectief geeft op de situatie.

Wat ontvang je

Je krijgt een uitgebreide interpretatie geschreven door Anneke Guis, erkend astrologe AVN. De prijs voor deze bijzondere kaartlegging bedraagt € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...