Lenormand: Succeslegging

Je koers uitzetten

Met de Lenormand Succeslegging kun je op een effectieve manier je pad naar succes uitzetten, of het nu gaat om grotere levensdoelen of specifieke situaties waarin je meer succes wilt behalen.

  • De eerste kaart dient als een steunpilaar om jezelf te motiveren, je innerlijke wilskracht aan te boren en actie te ondernemen.
  • De tweede kaart geeft advies op het gebied van financiën, werk, materiële bezittingen en je algehele gezondheid.
  • De derde kaart helpt je bij het vergaren van kennis, het verbeteren van je denkvermogen en effectieve communicatie met anderen.
  • De vierde kaart biedt tools om beter om te gaan met emoties, relaties te versterken en meer geluk te vinden in je leven.

Al deze elementen stellen je in staat om te begrijpen hoe je in de komende maand het maximale uit het leven kunt halen en daadwerkelijk succes kunt bereiken.

Wat ontvang je

Je krijgt een interpretatie van de legging geschreven door Renée Merkestijn. Zij is energetisch therapeute en kaartlezeres. Ook is zij de auteur van het Handboek Lenormandkaarten. De prijs voor deze unieke kaartlegging is € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...