Tarot: Probleemlegging

Het ontrafelen van dilemma's

De Probleemlegging biedt verheldering op het moment dat je geconfronteerd wordt met een complexe situatie.

Door te werken met de inzichten van deze legging, zul je niet alleen verandering in jezelf opmerken, maar ook in de mensen om je heen. We zijn allemaal energetisch met elkaar verbonden, dus wanneer één individu groeit en meer vanuit liefde leeft, heeft dit een positieve invloed op anderen in je omgeving.

Oplossen van problemen

Deze legging brengt een heldere boodschap over hoe je een positieve impact kunt hebben op je eigen situatie. Het wijst ook op negatieve invloeden die het probleem kunnen versterken en mogelijk een rol spelen bij de oorzaak ervan. Tot slot biedt het inzicht in hoe je met je eigen kracht en energie kunt bijdragen aan het oplossen van het probleem.

Zelfontplooiing

Het is van groot belang om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Deze legging biedt de gelegenheid om helderheid te krijgen over welke aspecten je moet aanscherpen en aan welke gebieden je moet werken. Als je besluit stappen te zetten in een uitdagende situatie, voer dan deze legging uit en breng zowel jezelf als je omstandigheden in beweging.

Wat ontvang je

Je krijgt een interpretatie en uitleg van de legging samengesteld en uitgewerkt door Wendy'Ann, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach en werkzaam in haar praktijk 'De weg naar jezelf'. Wendy'Ann is bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door artikelen van haar hand in diverse (vak)bladen. De prijs voor deze unieke kaartlegging is € 4,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...