Tarot: diverse kaartleggingen

tarotEen tarot kaartlegging is bij uitstek geschikt als hulpmiddel bij alle vragen en keuzes die je op je levenspad tegenkomt. Voor elke vraag en voor elk probleem is hier wel een geschikte legging te vinden.

Heb je vragen die specifiek met de liefde en relaties te maken hebben, kijk dan op ons overzicht tarot liefde & relaties.

Onze gratis tarot dagkaart kun je ook vinden bij het gratis aanbod.De uitgebreide daglegging

tarot dagleggingDeze daglegging geeft je een uitgebreide duiding en uitleg die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe.

Naar de uitgebreide daglegging


De weeklegging

tarot weekleggingDe Weeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. De samenhang tussen de kaarten geeft een nauwkeuriger beeld van hetgeen je deze week te wachten staat. Iedere dag heeft zijn eigen kaart, maar deze staat in verhouding tot het grotere geheel van de weekverzameling.

Naar de weekleggingCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...De ster

tarot sterDe Sterlegging, geschreven door Petra Stam, geeft informatie over de huidige stand in een bepaalde situatie, de stappen die je het beste zou kunnen nemen, waar je voor op moet passen en wat juist je sterke punten zijn. De legging laat je zien waartoe het tussen nu en een maand kan leiden.

Naar de ster tarotlegging


Het kruis

tarot kruisHet kruis is een kaartlegging die je advies voor de toekomst kan geven over een situatie waar je meer inzicht over wilt hebben. Dit wordt ook wel een 'wat-te-doen' legging genoemd, omdat het een legging is die je helpt bij het nemen van een beslissing of aanwijzingen geeft over een bepaalde strategie.

Naar de kruis tarotleggingDe poort

tarot poortDe Poort geeft antwoord op een kwestie waarin je bent vastgelopen en wanneer je op dit moment niet meer weet hoe je je daarin dan het beste zou kunnen opstellen.

Naar de poort tarotleggingAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

De tarot maandlegging

Hier krijg je een uitgebreide duiding met wat je kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

Naar de Tarot maandlegging


De tarot jaarlegging

tarot jaarleggingHier krijg je een uitgebreide duiding met wat je kunt verwachten op algemeen vlak, op het gebied van liefde en op het gebied van carrière.

Naar de Tarot jaarlegging


Het gevoelsleven

tarot gevoelslevenDe kaartlegging het gevoelsleven beantwoordt vragen op emotioneel gebied en geeft een toekomstig beeld van waaruit de situatie tot ontwikkeling komt. Je kunt jezelf ook de vraag stellen of er in de nabije toekomst een nieuwe ontmoeting zal plaats vinden.

Naar de gevoelsleven tarotleggingVerleden, heden en toekomst

tarot vhtMet de tarotkaarten heb je de mogelijkheid inzicht te krijgen in bepaalde problematiek. De verleden, heden en toekomstlegging geeft aan hoe de situatie op dit moment is, wat er aan vooraf is gegaan en hoe het zich zal ontwikkelen in de toekomst.

Naar de Verleden, heden en toekomst leggingCursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meerDe blinde vlek

tarot blinde-vlekDe blinde vlek toont verborgen informatie over jezelf en de situatie waarin je je bevindt, en laat zien hoe anderen op je reageren. Natuurlijk kun je deze kaartlegging ook doen om inzicht in iemand anders te krijgen. Dan moet je je concentreren op de persoon waar deze legging voor bedoeld is.

Naar de blinde vek tarotleggingSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...

Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Werken met de tarot


Niet gevonden?

Zoek zelf verder