Tarot: De ster

Inzicht in je situatie

De uitgebreide Sterlegging biedt waardevol inzicht in een specifieke situatie. Deze legging geeft informatie over de huidige stand van zaken, welke stappen je het beste kunt ondernemen, waar je op moet letten en wat je sterke punten zijn. De Sterlegging biedt 5 duidelijke inzichten en laat je zien wat er binnen de komende maand te verwachten valt.

De interpretaties van de kaarten in deze legging zijn verzorgd door Petra Stam, een ervaren tarotdeskundige en spiritueel coach. Petra is tevens de auteur van het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot', uitgegeven door A3 boeken.

Tijdsbestek

De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maand (30 dagen).

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de kaarten, de teksten zijn geschreven door Petra Stam, tarotdeskundige, spiritueel coach en heldervoelend. De prijs voor deze kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...