Horoscopen: liefde en relaties

LiefdeDe vanzelf­sprekendheid waarmee we relaties aangaan wordt bepaald door onze vroege kindertijd, de eerste liefdes­band is immers die met onze ouders.

Liefde is geven en nemen, een balans vinden tussen autonomie en verbonden­heid. Er valt altijd wat te wensen in de liefde, maar hopeloos is het zelden.

Deze horoscopen kosten € 1,30 per stuk, te betalen met je telefoon.


Relatiehoroscoop

RelatiehoroscoopMet deze horos­coop kun je meer inzicht krijgen in hoeverre je relatie vanzelfsprekend al in harmonie is en welke conflicten er kunnen gaan spelen. Hoe ziet jullie onderlinge relatie eruit, ben je benieuwd wat de sterke en zwakke punten zijn? Bekijk dan hier online je relatiehoroscoop.

Naar de relatiehoroscoopParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Liefdeshoroscopen voorspellingen

Deze horoscopen vind je ook bij de horoscopen voorspellingen:

De liefdeshoroscopen 2023


Ouder-kind relatiehoroscoop

ouder-kind horoscoopBij de ouder-kind relatiehoroscoop kun je je eigen sterrenbeeld en het sterrenbeeld van je kind kiezen om te kijken hoe jullie tegenover elkaar staan. Waarmee kun je je kind behulpzaam zijn? Of waarom botsen jullie zo vaak met elkaar?

Naar de Ouder-kind horoscoop


Chinese relatiehoroscoop

chinese relatiehoroscoopOok al heb je de man of vrouw van je dromen ontmoet en ben je stapeldol op hem of haar, in het leven van alledag kan het soms toch wat tegenvallen. Je begrijpt maar niet waarom jouw partner zo overdreven reageert terwijl jij juist...

Herken je dit? Bekijk dan de Chinese relatiehoroscoop van jouw partner en lees wat daarbij de achterliggende drijfveren zijn.

Naar de Chinese relatiehoroscoopCursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer