Numerologie: Jaargetal

Cycli van negen jaar

Volgens de principes van numerologie wordt aangenomen dat het leven zich ontvouwt in cycli van negen jaar. Als je nieuwsgierig bent naar het begrijpen van het huidige stadium in jouw persoonlijke levenscyclus en wat de toekomst voor jou in petto heeft, dan is dit het juiste moment om je persoonlijke jaargetal te laten berekenen en interpreteren.

Het persoonlijke jaar in de numerologie beslaat de periode vanaf je laatste verjaardag tot aan je eerstvolgende verjaardag. Dit kan een tijd zijn van groei, uitdagingen, kansen of veranderingen, afhankelijk van de dominante numerologische trillingen gedurende dat jaar.

Je jaargetal kan je helpen om beter voorbereid te zijn op wat er komen gaat en om bewuster te leven in harmonie met de trillingen van dat specifieke jaar. Numerologie biedt een boeiend perspectief op het begrijpen van de cycli van het leven en kan je leiden naar een dieper inzicht in je eigen levenspad.

Wat ontvang je

Je krijgt een uitgebreide interpretatie geschreven door Karla Pelgims, numerologe. De prijs voor deze duiding bedraagt € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort Banking of Bancontact.

Als je deze duiding wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de interpretatie lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Domeinnamen te koop

HetStaatInDeSterren.nl

MyMobi.nl

YouMobi.nl

  Neem bij interesse contact met ons op


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...