Tarot: Weeklegging

Wat staat je de komende week te wachten

De uitgebreide Tarot Weeklegging biedt inzicht in de zeven dagen van de week, elk vertegenwoordigd door een specifieke tarotkaart. Deze kaarten worden zorgvuldig geïnterpreteerd om je een gedetailleerder beeld te geven van wat je in de aankomende week kunt verwachten. Hoewel elke dag zijn eigen kaart heeft, is het belangrijk te begrijpen dat deze kaarten in relatie staan tot het grotere geheel van de weekverzameling.

Elke kaart die je in deze legging trekt, wordt beschouwd als een boodschap van je Hogere Zelf. Het maakt niet uit of deze kaarten fysieke tarotkaarten zijn of digitale representaties op een computer - de essentie en werking van de Tarot blijven hetzelfde. Dit betekent dat de symbolische betekenis en kracht van de kaarten intact blijven, ongeacht de vorm waarin ze verschijnen. Het is een kans om jezelf diepgaand inzicht te verschaffen in wat de week voor jou in petto heeft en om spirituele leiding te ontvangen vanuit een diepere bron van wijsheid.

Wat ontvang je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de kaarten, de teksten zijn geschreven door Wendy’Ann, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...