Horoscopen: Geboortehoroscoop kind

Waaraan heeft het kind behoefte?

Ben je als ouder of verzorger op zoek naar manieren om beter te voorzien in de behoeften van je kind? Wil je begrijpen wat je kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen en hoe je als ouder de juiste ondersteuning kunt bieden?

Het is natuurlijk de wens van ouders om hun kinderen alles te bieden wat ze nodig hebben om te gedijen. Een kinderhoroscoop geeft inzicht in gebieden waar het kind extra ondersteuning kan gebruiken.

Deze horoscoop bevat niet alleen een beknopte beschrijving van het sterrenbeeld, maar biedt ook inzicht in de ascendant en de invloed van de maan op je kind. Bovendien bevat de horoscoop waardevolle tips en richtlijnen over hoe je als ouder effectief kunt inspelen op de specifieke karaktereigenschappen en behoeften van je kind. Dit kan bijdragen aan het creëren van een harmonieuze en ondersteunende omgeving waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Wil je een diepgaande, uitgebreide persoonlijke geboortehoroscoop voor een kind, dan raden wij de uitgebreide persoonlijke geboortehoroscoop (+/- 30 pagina's) voor kinderen aan, die je ook kunt opslaan als PDF of uit kunt printen.

Wat ontvang je

Je ontvangt een duiding en uitleg van de de invloed die de planeten op het kind hebben. De prijs voor deze horoscoop is € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ont­vang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...