Meer kaartleggingen

Op deze overzichtspagina vind je Zigeuner kaartleggingen en Engelen kaartenleggingen.


Zigeuner kaartleggingen

Nathalie KriekDe teksten bij onze zigeuner kaartleggingen zijn geschreven door Nathalie Kriek. Zij is tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen.

» Lees meer over zigeuners

Trek een gratis zigeuner dagkaart


Zigeuner weeklegging

zigeuner-weekleggingDe Zigeuner weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op algemeen vlak, en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn.

Naar de Zigeuner weeklegging


Zigeuner regressielegging

zigeuner-regressieleggingTijdens dit regressie-consult zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de oorzaak van jouw probleem en kun je lezen wat het gevolg is als je op deze manier doorgaat. Ook krijg je wat bruikbare adviezen om mee aan de slag te gaan.

Naar de Zigeuner regressieleggingZigeuner Shuvanilegging

zigeuner-shuvanileggingGypsy waarzegsters worden Shuvani`s genoemd. Zij zijn meesteressen in het voorspellen, juist doordat zij geleerd hebben goed naar hun intuïtie te luisteren. Ook jij kunt dat leren. Want deze reading gaat over jouw eigen spirituele ontwikkeling en is een leidraad voor persoonlijke goei.

Naar de Zigeuner Shuvanilegging


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Engelen kaartleggingen

Renée MerkestijnDe teksten voor de Engelenkaartleggingen zijn opgesteld door Renée Merkestijn, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres.

» Lees meer over engelenEngelen levenslegging

Engelen levensleggingDe engelen verschijnen niet voor niets. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. Je treft advies aan en een voorbeeld van aanroepingen waarmee je hen in je dagelijkse leven om hulp kunt vragen.

Naar de Engelen LevensleggingEngelen advieslegging

Engelen adviesleggingEngelen komen op je pad als jij ze nodig hebt, je hoeft hen alleen maar om hulp te vragen. De eerste aartsengel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. De tweede aartsengel helpt je om vernieuwing te brengen in je leven.

Naar de Engelen adviesleggingParanormaal ontwaken

paranormaal ontwakenEen e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen, met niet-goed-geld-terug garantie. Inclusief een gratis video cursus Lenormand kaarten, nu voor slechts €17,-

Lees meerPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten

Boeken van Nathalie Kriek

Boeken van Renée Merkestijn

Niet gevonden?

Zoek zelf verderParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-cursus om je para­nomale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...