Horoscopen: Chinese jaarhoroscoop 2024

Het jaar van de Draak loopt van 10 februari 2024 t/m 28 januari 2025

Draken stralen trots en vitaliteit uit, met overduidelijk enthousiasme en een uitgesproken extraverte persoonlijkheid die anderen aanspoort. Ze zijn zelfverzekerd en excelleren in intelligentie en alertheid.

Ze koesteren grote ambities en streven naar perfectie. Kritiek wordt snel geuit, en vergevingsgezindheid is niet hun sterkste punt. Draken hebben overvloedige energie en neigen naar impulsieve acties, met weinig geduld voor langdurige plannen en diplomatie. Ze verkiezen graag het middelpunt van de aandacht, genieten van sociale bijeenkomsten en zijn gevoelig voor vleierij en verleiding.

Hoewel ze betrouwbaarheid verwachten van vrienden, kunnen ze soms zelf tekortschieten in deze eigenschap. Ze gaan er vaak vanuit dat anderen bereid zijn alles te vergeven, en dit gebeurt meestal ook. Soms maken Draken echter misbruik van de goedheid van hun vrienden.

Als je niet weet welk Chinees dierenriemteken bij een specifieke geboortedatum hoort, kun je dit hier ook gratis laten berekenen.

Wat ontvang je

Je krijgt een uitgebreide interpretatie van hetgeen je in 2024 kunt verwachten volgens de Chinese astrologie. De prijs voor deze horoscoop is € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "VOLGENDE". Na betaling kom je terug op tarotkaartenlegging.nl en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op deze website bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button!

 

 
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten


Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...